Αποκάλυψη του Αλ Πατσίνο: «Στα Όσκαρ του ‘75 ήμουν μαστουρωμένος και τα είχα χαμένα»

Ο Αλ Πατσίνο, εμφανίστηκε  στην εκπομπή του ABC, «Jimmy Kimmel Live», με σκοπό να μιλήσει για την τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Αξίζει να αναφερθεί πως, η ταινία «Ο Ιρλανδός» έχει λάβει δέκα υποψηφιότητες Οσκαρ.

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό, όταν ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ του ζήτησε να πει ιστορίες από παλαιότερες του υποψηφιότητες. Ο Αλ Πατσίνο έκανε λόγο για μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, αυτή των Όσκαρ του 1975 και την ταινία «Ο Νονός 2».

«Πήγα με έναν φίλο μου. Είχα πάρει κάποιες ουσίες βέβαια. Δεν ήμουν ακριβώς ο εαυτός μου».

«Ήμουν πολύ χαλαρός. Αραχτός στην καρέκλα μου και απολάμβανα το σόου. Κάποια στιγμή, μέσα στο «χάσιμο» μου γυρνάω και λέω στον Τζεφ Μπρίτζες, τον οποίο συναντούσα για πρώτη φορά».

«Δε νομίζω πως θα βραβεύσουν την κατηγορία Καλύτερος Α′ Ανδρικός Ρόλος».

«Τι εννοείς με ρωτάει».

«Εννοώ πως είμαστε εδώ μία ώρα και προκοπή δεν έχουμε δει και το σόου τελειώνει».

«Με κοίταξε με ένα ύφος, που δεν θα ξεχάσω ποτέ, σα να μου έλεγε, από ποιόν πλανήτη κατέβηκες εσύ; Μα το σόου είναι τρεις ώρες μου απάντησε».

«Αυτό ήταν. Κατέρρευσα. Αναρωτήθηκα πως θα περάσουν οι άλλες δύο ώρες».

«Φαντάζομαι πόσο μαστουρωμένος ήσουν, για να χρειαστεί ο Τζεφ Μπρίτζες να σου πεί τι γίνεται», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής, Τζίμι Κιμελ, με το κοινό να ξεσπάει σε χειροκροτήματα.

Ο Αλ Πατσίνο, έχει προταθεί για Οσκαρ Β′ Ανδρικού Ρόλου, για την ταινία «Ο Ιρλανδός», που αποτελεί ένα από τα φαβορί της τελετής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Oσκαρ 2020: Φαβορί και δυνατά αουτσάιντερ -Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές εταιρείες (pics)

Oscar 2020: Δείτε τους υποψήφιους σε όλες τις κατηγορίες


AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK