Κατερίνα Στανίση: Η συγκλονιστική περιγραφή για την κακοποίηση που υπέστη (vid)

Η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την κακοποίηση που υπέστη.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στανίση δήλωσε για τον έρωτα:

«Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο εδώ και περίπου 10 χρόνια. Είμαι μόνη γιατί το θέλω και είμαι μόνη. Ο καθένας έχει τα προβλήματά του και αυτά τα προβλήματα δεν με άφηναν να δω "ερωτιλίκια", να στηρίξω τη δουλειά, η οποία δεν είναι τόσο εύκολη. Το ότι είσαι όνομα δεν λέει τίποτα, ότι κάναμε και 20 επιτυχίες και τελείωσε. Πρέπει να το καλλιεργείς αυτό συνέχεια και όλα αυτά σου τρώνε χρόνο. Δεν μπορώ να είμαι με κάποιον και να αφεθώ. Νιώθω την ανάγκη να έχω έναν σύντροφο. Άνθρωπος είσαι, έρχονται στιγμές που νιώθεις μοναξιά, κανείς δεν θέλει να είναι μόνος του και όποιος είναι αναγκάστηκε και είναι μόνος του» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ενώ, για την κακοποίηση που υπέστη σε παλαιότερη σχέση της, έχει επιλέξει συνειδητά να την αφήσει πίσω της. Έδωσε μάλιστα τις δικές της συμβουλές στις γυναίκες που τυχόν αντιμετωπίζουν αντίστοιχα περιστατικά βίας, ενώ εκμυστηρεύτηκε πως η ίδια το ξεπέρασε με τη βοήθεια του Θεού.

https://youtu.be/qNffPGndAQ0

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM