Βραβείο «Δημήτρης Χορν»: Ποιος κέρδισε το φετινό βραβείο; (pics)

Στο θέατρο Δημήτρης Χορν και σε μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου η απονομή του βραβείου «Δημήτρης Χορν».

Φέτος συμπληρώνονται 20  χρόνια από τη θέσπιση του βραβείου, για το οποίο ήταν φέτος υποψήφιοι οι: Αυγουστίνος Κούμουλος, Έκτορας Λιάτσος, Βασίλης Μαγουλιώτης, Μιχαήλ Ταμπακάκης και Γιωργής Τσουρής.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος επιμελήθηκε και τη συνολικότερη οργάνωση της εκδήλωσης. Ο περσινός νικητής του «Βραβείου Δημήτρης Χορν», Μιχάλης Συριόπουλος, παρέδωσε τον χρυσό σταυρό τελικά στον Γιώργο Τσουρή για τον ρόλο του Γρηγόρη στα «170 τετραγωνικά (Moonwalk)».

"Είμαι πολύ καλός στους λόγους όταν δεν μου το ζητούν, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μία γλυκιά αμηχανία, πόσο μάλλον τώρα που είναι μία δύσκολη συγκυρία και για τη χώρα και για τον πλανήτη. Μοιράζομαι αυτό το βραβείο με όσους βρίσκονται πάνω στη σκηνή, όλους τους συντελεστές, δηλαδή, της παράστασης '170 τετραγωνικά' " είπε ο Γιώργος Τσουρής παραλαμβάνοντας το Βραβείο Χορν.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM