Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Θα μείνετε άφωνοι με την αλλαγή στην εμφάνιση της (pics)

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε απροειδοποίητα η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου.

Με κοντό ξανθό μαλλί και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ντυμένη με ένα απλό μαύρο φόρεμα, τζιν μπουφάν και μεγάλο σταυρό στο λαιμό της, ήταν σχεδόν αγνώριστη.

Την γνωστοποίηση της παρουσίας της στην εκκλησία έκανε ο πατέρας Τιμόθεος μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η Δήμητρα Λιάνη, σύμφωνα με την ανάρτηση του πατέρα Τιμόθεου, βρέθηκε στη δεύτερη θεία Λειτουργία και στο τέλος μετάλαβε.

Ο λόγος που γνωστοποίησε την παρουσία της στην Εκκλησία, όπως εξηγεί ο ιερέας στην ανάρτηση του είναι ένας από τους παρευρισκόμενους ζήτησε τη γνώμη της Δήμητρας Λιάνη για το θέμα της Θείας Κοινωνίας και εκείνη φυσικά του απάντησε.

«Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς» φέρεται να απάντησε η Δήμητρα Λιάνη.

Η ανάρτηση του πατέρα Τιμόθεου

Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη.

«Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς» ήταν η απάντησή της. Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM