Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Για το εμβόλιο αλλά και το κλείσιμο των εκκλησιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας μίλησε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης, που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές (Είσαι το ταίρι μου, S1ngles κ.λπ) αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Η σχέση του με την εκκλησία έχει γίνει γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, καθώς ο ίδιος έχει δηλώσει πως έχει ανάγκη να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Θεό.

Ο ίδιος μίλησε στο περιοδικό «Secret», δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Με το lockdown μου έχει λείψει πολύ η εκκλησία. Γιατί, όπως υπάρχουν τα σούπερ μάρκετ για την τροφή του σώματος, έτσι είναι και οι εκκλησίες για την πνευματική τροφή. Και στις εκκλησίες δεν πας επειδή είσαι υγιής. Πας επειδή νοσείς πνευματικά. Θα έπρεπε να είναι ανοιχτές»

Tέλος, αποκάλυψε πως θα είναι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός, επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».

Σημειώνεται πως ο Άρης Σερβετάλης πρωταγωνιστεί σε ταινία με τον Μίκι Ρουρκ, υποδυόμενος τον «Άγιο Νεκτάριο».

Η ταινία τιτλοφορείται ως «Man of God» (Ο άνθρωπος του Θεού), όπου βλέπουμε τη ζωή και τη δράση του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM