Κορονοϊός - Σταύρος Νικολαΐδης: Μια μέρα να καθυστερούσα, η ζημιά θα ήταν διπλάσια στα πνευμόνια

Σταύρος Νικολαϊδης
Φωτογραφία: Instagram

Για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό και τη νοσηλεία του μίλησε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε μετά από 11 μέρες υψηλού πυρετού, ενώ δήλωσε πως αν καθυστερούσε μια μέρα ακόμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο, η ζημιά στα πνευμόνια του θα ήταν διπλάσια. Ο Σταύρος Νικολαΐδης τόνισε, μάλιστα πως νοσηλεύτηκε καθώς έπεφτε το οξυγόνο του.

«Ξεκίνησε χαλαρά, ήμασταν σε καραντίνα από την Μ. Εβδομάδα. Το πέρασε ήρεμα η γυναίκα μου, μετά ο γιος μου και έπειτα επειδή μοιραία τον είχα πάνω μου, γιατί η Γιώτα ήταν σε απομόνωση και από τον Θάνο, ήρθε σε εμένα. Μετά από 10 μέρες άρχισε να πέφτει επικίνδυνα το οξυγόνο μου. Η γυναίκα μου με πήρε από το αυτί σχεδόν και με πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν το δεχόμουν και μου είπαν οι γιατροί πως μια ημέρα αργότερα αν ερχόμουν η ζημιά θα ήταν διπλάσια στα πνευμόνια».

Η ανάρτησή του από το νοσοκομείο

Ο ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει την είδηση μέσα από τη σελίδα του στο Instagram, όταν ακόμη νοσηλευόταν στο «Σωτηρία». Ο ίδιος, πριν λίγες μέρες είχε γράψει σε σχετική ανάρτηση: «Λυπάμαι που δεν μπορώ να ευχηθώ ξεχωριστά στους εορτάζοντες, αλλά εκεί που ήλπιζα ότι θα περάσω τον #covid_19 σπίτι μου, τελικά κατάφερε να μου κάνει πνευμονία! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους λοιπόν κι εννοείται, πρώτα απ’ όλα υγεία!».

Σταύρος Νικολαϊδης στο Νοσοκομείο
Φωτογραφία: Instagram

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα