Σιωπηλός Δρόμος - Ξανθόπουλος: «Θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή»

Δημήτρης Ξανθόπουλος
© Mega Tv

Ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Ξανθόπουλος, που υποδύεται τον διαπραγματευτή μεταξύ απαγωγέων και αστυνομίας στο «Σιωπηλό Δρόμο» μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για τον λόγο που τον άγγιξε η σειρά, αλλά και για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο τον τελευταίο καιρό.

«Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται»

«Έχω ένα παρελθόν με τον Βαρδή, από την τελευταία του ταινία “Ζίζοτεκ”. Είναι μια ταινία που αγάπησα πάρα πολύ και όταν ο Βαρδής μου είπε ότι ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικά, δέχτηκα αμέσως. Επειδή είμαι πατέρας δυο παιδιών το σενάριο του Σιωπηλού Δρόμου με άγγιξε συναισθηματικά. Έχω δύο μικρά παιδιά και φοβάμαι πολύ για αυτά με όλους τους κινδύνους που υπάρχουν στην κοινωνία. Στα επόμενα επεισόδια στον Σιωπηλό Δρόμο θα δούμε μια μεγάλη ανατροπή που έχει να κάνει με το παρελθόν. Ποτέ τίποτα στο βαθύ Αττικής δεν είναι αυτό που φαίνεται», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Σιωπηλός Δρόμος Δημήτρης Ξανθόπουλος
© Mega Tv

#Metoo

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, ο Δημήτρης Ξανθόπουλος είπε: «Όλες οι καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια δεν είναι καθόλου κολακευτικά για το χώρο μας. Θεωρώ πολύ γενναίο αυτό που έγινε με τους ανθρώπους που προχώρησαν στις καταγγελίες. Θα πρέπει όμως να δούμε τι γίνεται και σε άλλους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα. Εμείς έχουμε το καλό και το κακό να βρισκόμαστε στα φώτα της δημοσιότητας και όλα μεγεθύνονται παραπάνω και έχουν άλλο ενδιαφέρον για τον κόσμο».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ έχω συναντήσει όμως περισσότερο το άλλο πράγμα και είναι λίγο άδικο ότι ξαφνικά βγαίνει ένας χώρος διεστραμμένος, που φυσικά και υπάρχει αλλά υπάρχει παντού. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσουμε για τον σεξισμό και την συντηρητικότητα και το πόσο ανεκτικοί είμαστε στο διαφορετικό, θα είναι μια θαρραλέα κουβέντα. Το να μείνουμε στο ότι το θέατρο έχει τα κακά του μήλα έχει μια δόση υποκρισίας και είναι ηδονοβλεπτικό. Μακάρι να μην ξεχαστούν όλα αυτά όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα