Ιωάννης Παπαζήσης metoo: «Ένας από αυτούς ήταν δάσκαλός μου, τα έχω ζήσει...»

Ιωάννης Παπαζήσης
© Instagram

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αγγελική», Ιωάννης Παπαζήσης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει για το ελληνικό metoo, ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση που είχε με ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα. 

«Το θέμα είναι να έχεις την υπομονή να μην ακολουθείς το ίδιο μοτίβο σε ένα ρόλο. Πρώτα βάζω σε προτεραιότητα το ρόλο, αλλά κατά συνέπεια και τους συνεργάτες, τον παραγωγό και το κανάλι», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, ερωτηθείς για τις προτεραιότητες που βάζει όταν αποδέχεται να ενσαρκώσει έναν ρόλο. 

Το ελληνικό metoo

«Ένιωσα άσχημα, γιατί τις περισσότερες κοπέλες τις γνωρίζω και το μόνο που ήθελα να γράψω είναι ένα «συγγνώμη». Αυτά τα πράγματα τα ακούγαμε χρόνια, τα ψιλοξέραμε και δεν κάναμε τίποτα», ανέφερε ο ηθοποιός, μιλώντας για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για πρόσωπα του θεάτρου και εξομολογήθηκε στη συνέχεια πως: «Κάποιον από αυτούς τον είχα δάσκαλο, ο οποίος μου τα έκανε εμένα αυτά, μαγκιές δηλαδή και μετά μου έβαλε Χ για 3 χρόνια, επειδή του μίλησα άσχημα». «Ο φόβος σε ένα νέο παιδί είναι πολύ άσχημο πράγμα» πρόσθεσε.

«Ο κόσμος πιστεύω θα ανταποκριθεί πολύ θετικά σε όλο αυτό γιατί η πραγματική ρίζα του θεάτρου είναι το ήθος και η αγάπη που έχουμε σε αυτό» κατέληξε ο ηθοποιός.

Το βιογραφικό του

O Ιωάννης Παπαζήσης ξεκίνησε τις σπουδές του στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2000 και αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Το 2004, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο, έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική ταινία Hardcore που σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Ακολούθησαν δύο ακόμη κινηματογραφικές συμμετοχές το 2005 στις ταινίες «Η εύκολη Λία» και «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και πάλι με πρωταγωνιστικό ρόλο. Την ίδια χρονιά έκανε και το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στις δραματική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου Μωβ-Ροζ.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα