#Metoo: Αποκτά το δικό του τραγούδι – Μπιμπίλας, Αλικάκη και Λαγούτης στο video clip

Το ελληνικό #metoo αποκτά το δικό του τραγούδι – Ένα κομμάτι που μιλά για την ενδοοικογενειακή βία

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου video clip του τραγουδιού «Μίλα» του Μάνου Τάκου, το οποίο αφορά το ελληνικό #metoo. Μάλιστα, στο video clip πήραν μέρος ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη.

«Το τραγούδι έχει μηνύματα για τις κακοποιήσεις»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε για το ελληνικό #metoo και το video clip του τραγουδιού: «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τον νέο τραγουδιστή και γιατί το τραγούδι του έχει μηνύματα για τις κακοποιήσεις».

«Είναι μια ωραία προσπάθεια να συμβάλουμε και εμείς στο κίνημα του #metoo»

Με τη σειρά του, ο ταλαντούχος ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης είπε: «Το video clip είναι η ιστορία μιας οικογένειας όπου υπάρχει κακοποίηση, και είναι μια ωραία προσπάθεια να συμβάλουμε και εμείς στο κίνημα του #metoo».

«Στην ενδοοικογενειακή βία είναι ακόμη πιο δύσκολη η κατάσταση»

Στη συνέχεια, η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή μαθαίνουμε για όσα συμβαίνουν στους επαγγελματικούς χώρους, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι στα σπίτια λαμβάνουν χώρα φρικτές ιστορίες. Στην ενδοοικογενειακή βία είναι ακόμη πιο δύσκολη η κατάσταση».

«Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα στα θύματα»

Ο Μάνος Τάκος ανέφερε: «Έχω γράψει τον στίχο εμπνευσμένος από όλες τις ιστορίες που ακούμε τόσο καιρό. Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα στα θύματα κυρίως, να τους δώσει ένα μήνυμα ελπίδας και να μιλούν».

«Υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα»

Τέλος, ο Σπύρος Θεοδόσης τόνισε: «Όταν ξεκινήσαμε στην εποχή τη δική μου, βγήκαμε στο θέατρο με σκοπό να φτιάξουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Αλλά τα πήγαμε ακόμη χειρότερα απ' ό,τι τα παραλάβαμε. Εμείς τα ξέραμε χρόνια όλα αυτά τα γεγονότα που σας ξάφνιασαν και υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα και μπορεί και να μη βγουν».

Δείτε παρακάτω:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM