Παπαγεωργίου για Μπάρμπα: «Μου φαίνεται αδιανόητο»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την εκπομπή της «Pop up» ξέσπασε κατά της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα, μετά τις δηλώσεις της τελευταίας για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη και τη στήριξή της προς τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με την τεράστια εξουσία που έχεις»

Αρχικά, η παρουσιάστρια είπε: «Από πού να το πιάσουμε και πού να καταλήξουμε. Για αρχή, να πω ότι από τη θέση μιας γυναίκας μού φαίνεται αδιανόητο όταν μια άλλη γυναίκα λέει ότι κάτι έχει περάσει, πόσο μάλλον, αν θυμάμαι καλά, η κυρία Βάνα Μπάρμπα είχε πει ότι το 2017 την είχε παρενοχλήσει ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν».

Και εξήγησε: «Δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με την τεράστια εξουσία που έχεις. Όλοι οι άνθρωποι φαίνονται όταν τους δώσεις εξουσία στα χέρια τους, πώς θα σου φερθούν και τι θα κάνουν. Και μπορεί να προσφέρουν πολύ φως σε ένα σίριαλ ή σε μια δουλειά και να είναι πολύ σκοτεινοί άνθρωποι μέσα τους».

«Δεν είμαστε δικαστήριο, ούτε κανείς μπορεί να πει αν είναι ένοχος ή αθώος ο κ. Φιλιππίδης»

Στη συνέχεια, η Η. Παπαγεωργίου συμπλήρωσε: «Δεν είμαστε δικαστήριο, ούτε κανείς μπορεί να πει αν είναι ένοχος ή αθώος ο κ. Φιλιππίδης. Όπως, λοιπόν, απαγορεύεται να περνάμε τα όρια της Δικαιοσύνης και να πούμε ότι είναι ένοχος, απαγορεύεται να λέμε ότι είναι και αθώος. Και απαγορεύεται να λέμε ότι είναι υποκριτές άνθρωποι που φοβόντουσαν για 10 και 15 χρόνια να πάνε απέναντι σε αυτή την τεράστια εξουσία, που αποδέχεστε».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτό έχω να πω. Το να λες ότι όταν έχεις προσφέρει τόσο πολύ φως, φυσικά έχεις εξουσία και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις είναι μαχαίρι στην καρδιά, πραγματικά».

Δείτε παρακάτω:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα