Βάνα Μπάρμπα: Οι ταλαντούχοι δεν μπορούν να τελέσουν αδικήματα όπως βιασμός

Συνεχίζει ακάθεκτη να υποστηρίζει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Πέτρο Φιλιππίδη η Βάνα Μπάρμπα. Η ηθοποιός στηρίζει τα λεγόμενά της βασισμένη στο ταλέντο του συγκεκριμένου ανθρώπου, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά πως ’’άνθρωποι με ταλέντο δεν μπορούν να τελέσουν αδικήματα, όπως ο βιασμός’’.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο εισαγγελέας που ερευνούσε τις καταγγελίες σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, έκρινε πως υπάρχουν επαρκή στοιχεία προκειμένου να του ασκήσει δίωξη. Και μάλιστα και στις τρεις περιπτώσεις σε βαθμό κακουργήματος.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της ηθοποιού το Σάββατο, με τις οποίες συνεχίζει να τους υπερασπίζεται, η Βάνα Μπάρμπα επανήλθε σήμερα με νέα ανάρτηση λέγοντας πως ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι δυνατόν να τελέσουν αδικήματα όπως βιασμός, «δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου τους».

Σημειώνει, μάλιστα, στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook  πως «δεν σημαίνει πως δεν έχουν κάνει και κατάχρηση εξουσίας και λάθη.

Σημειώνεται και πως παλαιότερα η ηθοποιός είχε προκαλέσει με τις δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της ’’αντισυμβατικό’’. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει το εξής: «Θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη εγώ ξέρετε είμαι και λίγο αντισυμβατική. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάτε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό, για έναν άνθρωπο που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Σας παρακαλώ. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης».

 

Βάνα Μπάρμπα
Πηγή: facebook

Η ανάρτησή της, όπως και οι υπόλοιπες που είχε κάνει αναφερόμενη στο ίδιο ζήτημα, έχουν συγκεντρώσει σωρεία αρνητικών και υβριστικών σχολίων από τους χρήστες των social media.