Δημήτρης Μοθωναίος για Μπάρμπα: Η ανάρτηση-σπόντα μετά τις δηλώσεις για Φιλιππίδη

Δημήτρης Μοθωναίος
© Instagram

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος είχε συγκλονίσει με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγους μήνες στη Φαίη Σκορδά, όπου και αποκάλυψε πως υπέστη σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 6 ετών, προχώρησε σε μια ανάρτηση-καρφί για τη Βάνα Μπάρμπα, μετά τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη, χωρίς να την ονοματίζει.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μοθωναίος, σε ένα story που έκανε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, έγραψε: «Γιατί εκπλησσόμεθα; Αίτημά της ήταν ανέκαθεν να “γίνονται πράγματα”» φωτογραφίζοντας τη Βάνα Μπάρμπα με τη «διάσημη» ατάκα της.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μοθωναίου
Instagram

Τι είχε δηλώσει η Βάνα Μπάρμπα

Η Βάνα Μπάρμπα είχε αποκαλύψει στο περιοδικό «You» πως επικοινώνησε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο δήλωσε δημόσια –παρά τις καταγγελίες– πως υπερασπίζεται με θέρμη ψυχής. 

«Πήρα εγώ η ίδια τηλέφωνο τον Πέτρο και μιλήσαμε και μου είπε κάποια πράγματα. Υπερασπίζομαι με θέρμη ψυχής και τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη και θα υπερασπιστώ οποιονδήποτε αύριο πιθανόν ακούσει κάτι άσχημο να λέγεται γι’ αυτόν. Εγώ δεν είπα να μην πάει να δικαστεί. Είπα εγώ να αφήσετε μικρά ή μεγάλα ονόματα χωρίς να πάνε στα δικαστήρια; Γιατί μου προσάπτουν ένα σωρό βλακείες; Δεν κατάλαβα…

Μεγάλος σεβασμός στην Ελπίδα Φιλιππίδη, πραγματικά σεβασμός. Είναι μια γυναίκα που αυτή τη στιγμή περνά δύσκολα. Εδώ φαίνεται και το μεγαλείο της. Της υποβάλλω τα σέβη μου, την εκτίμησή μου και γιατί πιάνει το χέρι του άνδρα της και γιατί δείχνει ότι η αγάπη μπορεί να συγχωρεί και να προχωρά. Δόλος δεν ξέρω αν υπάρχει και ούτε εγώ είμαι αυτή που θα το κρίνει. Δεν είμαι ούτε υπερασπιστική γραμμή του κ. Φιλιππίδη ούτε ο δικηγόρος για να γνωρίζω.

Δεν θέλω να με πάρει κανείς τηλέφωνο και να μιλήσω σε κανέναν. Στηρίζω με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση τον κ. Φιλιππίδη και τον κ. Κιμούλη, γιατί είναι τα είδωλά μου. Τους θαυμάζω ως ηθοποιούς. Ίσως τα κορίτσια να έκαναν κάποιο λάθος. Πιθανόν από την αδυναμία που έχουν και αυτές υποσυνείδητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα