Άγριες Μέλισσες - Αλεξανδράκη: Έπεσα από τα σύννεφα με κάποιες καταγγελίες

Αλίκη Αλεξανδράκη άγριες μέλισσες
© Youtube

Η γνωστή ηθοποιός Αλίκη Αλεξανδράκη, που απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στον Γιάννη Βίτσα για το «τσουνάμι» καταγγελιών στον χώρο του θεάματος, αναφέροντας πως η ίδια δεν έχει δεχθεί εργασιακή βία.

Η αγαπητή τηλεοπτική «Δέσπω» δήλωσε πως κάποια από τα περιστατικά που ακούστηκαν δεν τα περίμενε και έπεσε από τα σύννεφα. Η ίδια τόνισε πως είναι φυσικό να δημιουργούνται εντάσεις στον χώρο εργασίας, αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια. Όπως ανέφερε, έχει τσακωθεί με σκηνοθέτη, καθώς είχαν διαφορετική αντίληψη, ωστόσο την επόμενη μέρα όλα ήταν μια χαρά.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το μόνο που έχει υποστεί στην επαγγελματική της πορεία είναι να της «φάνε» ένσημα.

Πάρα πολλοί νέοι συνάδελφοί σας έχουν καταγγείλει βίαιες συμπεριφορές από ανθρώπους του θεάτρου. Σας έχουν σοκάρει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους τρεις μήνες;

Ναι. Κάποια πράγματα δεν τα περίμενα. Έπεσα από τα σύννεφα. Το θέατρο είναι ένας χώρος όπου οι καλλιτέχνες καταθέτουν την ψυχή τους, τα νεύρα τους, τον κόπο τους και το μυαλό τους. Είναι πολύ φυσικό κάποιες φορές να δημιουργούνται εντάσεις. Βεβαίως υπάρχουν όρια. Σαφέστατα! Από εκεί και πέρα το να χρησιμοποιείται από ορισμένους για να εκβιάσουν, να πληγώσουν, να δηλητηριάσουν με τη συμπεριφορά τους άλλους ανθρώπους είναι απαράδεκτο, ξεπερνά κάθε όριο.

Έτυχε ποτέ στη διαδρομή σας να δεχτείτε σεξουαλική παρενόχληση ή οποιουδήποτε είδους εργασιακή βία;

Όχι. Έχω τσακωθεί, έχω βριστεί με σκηνοθέτη, γιατί είχαμε διαφορετικές απόψεις και ο καθένας επέμενε στη δική του. Την επόμενη ημέρα όμως ήμασταν μια χαρά. Δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε σεξουαλική παρενόχληση ούτε εργασιακή βία. Το μόνο που συνέβη είναι ότι μου έφαγαν ένσημα, αλλά αυτά νομίζω ότι γίνονται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα