«Άγριες Μέλισσες»: Εισβάλλει ο Δημήτρης Μοθωναίος στην τρίτη σεζόν;

Πιθανολογείται ότι θα δούμε στην τρίτη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο ηθοποιός πέρασε από καστ μαζί με την ηθοποιό Τζένη Θεωνά για την παρουσίαση της εκπομπής Dot. Ωστόσο, λόγω υποχρεώσεων φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει αυτή η συνεργασία. 

Πληροφορίες θέλουν τον Δημήτρη Μοθωναίο να έχει πραγματοποιήσει ραντεβού με την παραγωγή από τις «Άγριες Μέλισσες».  Αυτή την περίοδο οι συντελεστές βλέπουν πάρα πολλούς ηθοποιούς και δεν έχει κλειστεί κάτι ακόμα. Ο ρόλος του ηθοποιού δεν θα έχει κάποια αρνητική επίδραση στους ήρωες της σειράς, ενώ, απ' ό,τι φαίνεται, θα υπάρξει και ειδύλλιο με μια πρωταγωνίστρια.

Δημήτρης Μοθωναίος
© Instagram

Το βιογραφικό του Δημήτρη Μοθωναίου

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Δημήτρη Μοθωναίου έγινε το 2006, μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha «Τελευταία παράσταση» στον ρόλο του αδελφού της Έλλης Λαμπέτη. Τη σεζόν 2009-2010 πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του AΝΤ1 «Κάρμα» μαζί με τους Μυρτώ Αλικάκη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ιζαμπέλα Κογεβίνα και Αντώνη Φραγκάκη, ενώ το 2015 έλαβε μέρος στην κωμική σειρά του Αlpha «Μη με σκας», όπου και συνεργάστηκε πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο. 

Το 2019 υποδύθηκε τον Αντώνη Κωστούλα στην ελληνική δραματική σειρά «Η ζωή εν τάφω», η οποία προβλήθηκε από την ΕΡΤ και είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα