Άγριες Μέλισσες - Ηλιόπουλος: «Δεν εκτίμησα την επιτυχία»

Ηλιόπουλος
© Instagram

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος από τις «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop Up» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, και μίλησε για την τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, αλλά και για την εποχή που έκανε τα «Σφηνάκια».

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία»

Αρχικά, ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην αγαπημένη σειρά του ANT1 και τις εξελίξεις που θα δούμε την επόμενη σεζόν είπε: «Στις "Άγριες Μέλισσες" θα περάσουμε στην περίοδο της χούντας. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικο που αυτοί οι συγγραφείς θα ασχοληθούν με αυτό το ιστορικό γεγονός και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστούν αυτή την κατάσταση».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, επειδή είμαι ο αριστερός του χωριού, να μιλήσω γι’ αυτούς τους ανθρώπους που υπέφεραν, που εκτοπίστηκαν και που πέρασαν όλα αυτά τα δεινά που πέρασαν».

Γιώργος Ηλιόπουλος στις Άγριες Μέλισσες
© Instagram

«Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία γι’ αυτό αποφάσισα να αποσυρθώ από τα πράγματα»

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα «Σφηνάκια», τα οποία πράγματι έχουν αφήσει ιστορία, σημείωσε: «Ζήσαμε κάτι μοναδικό τότε. Δεν είχα καταλάβει την επιτυχία γι’ αυτό αποφάσισα να αποσυρθώ από τα πράγματα. Δεν εκτίμησα την επιτυχία. Το αντιμετώπισα φοβικά και κομπλεξικά».

Ηλιόπουλος Γιώργος
© Instagram

«Το μπαμ που κάναμε με τα "Σφηνάκια" με τρόμαξε»

Και συνέχισε λέγοντας: «Το μπαμ που κάναμε με τα "Σφηνάκια" με τρόμαξε. Σημασία έχει η αποδοχή του κόσμου και όχι η αποδοχή του σιναφιού. Αρνήθηκα σημαντικές προτάσεις για να κάνω καλλιτεχνικά πράγματα και όχι εμπορικά. Έχασα πάρα πολλά χρήματα. Μου βγήκε το όνομα του δύστροπου, θεωρούσαν ότι δεν είμαι διαθέσιμος».

Δείτε παρακάτω:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα