«Άγριες Μέλισσες» spoiler: Νέα βασανιστήρια για τη Λενιώ - Θα εξοριστεί στη Λέρο

Το τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αν μη τι άλλο ήταν καθηλωτικό. «Αποχαιρετήσαμε» αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, όπως τον Μιλτιάδη και την Ανέτ. Στην τρίτη σεζόν, όλα θα αλλάξουν στο Διαφάνι, καθώς η σειρά μεταβαίνει στην εποχή της δικτατορίας, με άλλους να τάσσονται υπέρ αυτής και άλλους κατά.

Σύμφωνα με «Το Πρωινό», η Ασημίνα αναμένεται να γίνει μέλος αντιστασιακής οργάνωσης, ενώ η παρουσία του Ακύλα δημιουργεί νέα προβλήματα στην Ελένη.

Νέες περιπέτειες για την Ελένη - Τα βασανιστήρια από τον Ακύλα

Τα προβλήματα και τα βασανιστήρια για τη Λενιώ δεν σταματούν ούτε στον τρίτο κύκλο. Ο Ακύλας Μεγαρίτης επισκέπτεται το Διαφάνι μαζί με τη σύζυγό του, Ζωή. Ο Μελέτης έχει καταφέρει να τον πείσει πως ο στόχος είναι οι αδερφές Σταμίρη. Έτσι, ο Ακύλας θέτει ως στόχο την καταστροφή της Λενιώς, με το μαρτύριό της να ξεκινάει άμεσα.

Η εξορία δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Η Ελένη θα αρχίσει να ζει ξανά με τον φόβο, ενώ δε θα διστάσει να μπει μπροστά, όπως έκανε πάντα, για να προστατεύσει τις αδελφές της. Έτσι, όλο το βάρος για τον φόνο του Αχιλλέα θα πέσει πάνω της. Ο Λάμπρος θα δεχτεί τα ίδια βασανιστήρια με την αγαπημένη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη θα εξοριστεί στην Λέρο και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ζάχου στο Διαφάνι, όλα θα αλλάξουν οριστικά για την ίδια. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα