Άγριες Μέλισσες - Καρακάση: «Τρεις δολοφονίες στο Διαφάνι, θα γίνει χαμός»

Άγριες Μέλισσες Ρίζω
© ΑΝΤ1

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καρακάση μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την υποκριτική αλλά και για όσα θα δούμε στο τέλος της δεύτερης σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες».

Η ίδια ανέφερε πως ο εκρηκτικός της χαρακτήρας έχει δημιουργήσει μερικές φορές πρόβλημα στις συνεργασίες της, δηλώνοντας: «Η γλώσσα μου είναι κοφτερή και βαριά. Μου έμεινε η ρετσινιά ότι τα λέω τσεκουράτα. Πιο μικρή έκανα πιο πολλή υπομονή. Βέβαια, προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να μιλάω όταν τα βλέπω πιο καθαρά. Αλλά, ναι, μου έχει βγει το όνομα, ότι “μην την πάρετε, γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά”».

Και συμπλήρωσε: «Στην υποκριτική έχω πολλή υπομονή. Στο τραγούδι, που το κάνω πιο ερασιτεχνικά και ρομαντικά, είμαι πιο σκληρή, δεν δέχομαι συμβιβασμούς. Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες. Στις "Άγριες Μέλισσες" για παράδειγμα έχω εκνευριστεί δύο φορές».

«Άγριες Μέλισσες»: Το τέλος της δεύτερης σεζόν

Αν και δεν είναι φαν των spoilers, η τηλεοπτική Ρίζω αποκάλυψε για τις «Άγριες Μέλισσες» πως «τρεις δολοφονίες θα συμβούν στο Διαφάνι. Το τι έχει να γίνει, το σενάριο είναι τρέλα. Θα γίνει χαμός. Ό,τι διαβάζω στα σενάρια είναι για εγκεφαλικό!».

Για τα ζευγάρια της σειράς αποκάλυψε πως «οι χωρισμένοι και οι δεσμευμένοι θα παραμείνουν ως έχουν». Παρ' όλα αυτά, δεν έχει διαβάσει το σενάριο μέχρι το τέλος, οπότε δεν γνωρίζει αν οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν κάποια έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα