Ελένη Καρακάση: «Με προσέβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο»

Η Ελένη Καρακάση, η γνωστή σε όλους μας «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για ένα περιστατικό «έκρηξης» γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη, εξομολογήθηκε μια ιδιαίτερα άσχημη προσωπική της εμπειρία, ενώ έκανε λόγο και για τον πολυπόθητο τηλεοπτικό γάμο της με τον «Προύσαλη»

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό ακραίας «έκρηξης» ενός γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη – από τα ονόματα που βρίσκονται στο επίκεντρο των καταγγελιών τελευταία.

«Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες»

Αρχικά, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη, που όμως υπήρχε μια αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτη, να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό».

Και συμπλήρωσε: «Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα».

«Ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου»

Η Ελένη Καρακάση

Επιπλέον, η ηθοποιός Ελένη Καρακάση προχώρησε και σε μια εξομολόγηση,αποκαλύπτοντας μια δική της δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια οντισιόν.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη μας «Ρίζω» είπε: «Έδωσα μια οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με προσέβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα. Μου λένε "γιατί σταματήσατε"; Λέω "γιατί προφανώς δεν σας αρέσει". Μου λένε "όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας". Απαντώ "αυτή είναι η φωνή μου" και σχολιάζουν: "Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου". Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα "τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή" και έφυγα».

«Ο γάμος της Ρίζως με τον ενωμοτάρχη θα ήθελα να γίνει σαν πανηγύρι του χωριού»

Επιπλέον, όπως ήταν αναμενόμενο, οι παρουσιαστές της εκπομπής προσπάθησαν να «στριμώξουν» την Ελένη Καρακάση προκειμένου να μάθουν περισσότερα για τα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς δραματικής σειράς του ANT1, «Άγριες Μέλισσες», και φυσικά για το τι θα γίνει τελικά με τη Ρίζω και τον Προύσαλη. Η ηθοποιός είπε σχετικά με αυτό: «Δεν έχει γραφτεί επεισόδιο γάμου, δεν έχει φτάσει στα χέρια μας σενάριο για τον γάμο. Ίσως και μετά από αυτά που έχουν γίνει, να γραφτεί σύντομα το επεισόδιο του γάμου με τον Προύσαλη».

Η Ρίζω και ο Προύσαλης που φιλιούνται

Η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει το πώς φαντάζεται τον τηλεοπτικό της γάμο με τον Γιώργο Σουξέ, δηλαδή τον Προύσαλη του Διαφανίου. Σχετικά με αυτό, η Ελένη Καρακάση είπε:  «Αν γίνει ο γάμος με τον Προύσαλη, τον φαντάζομαι όπως γίνανε και οι υπόλοιποι γάμοι, ως γάμοι χωριού. Θα ήθελα να είναι ένα τέτοιο πράγμα και να γίνει ένα πανηγύρι στο χωριό».

Δείτε όσα αποκάλυψε η ηθοποιός Ελένη Καρακάση στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM