Ζέτα Δούκα: Το νέο ηχηρό μήνυμά της - «Αγάπησε το σώμα σου»

Ζέτα Δούκα
© Instagram

Το δικό της ηχηρό μήνυμα στέλνει για άλλη μία φορά, η Ζέτα Δούκα. Η «πρωταγωνίστρια» του metoo, που δεν σταματά να αγωνίζεται με τον δικό της τρόπο για τη θέση της γυναίκας, μετά από το θάρρος που επίδειξε δημόσια μιλώντας για τον Γιώργο Κιμούλη, με νέα ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, μιλά για τη σημασία του να αγαπά κάποιος το σώμα του. 

«Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη Θάλεια, έχει χειρουργηθεί, μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει , προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει την απόλυτη αποδοχή και σεβασμό μου. Ε, δεν αξίζει μια ωραία σέλφι με μαγιό; Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν! Καλό καλοκαίρι!» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. 

Ζέτα Δούκα
© Instagram

«Ο Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου» 

Προ ολίγων ημερών, σε συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, ερωτηθείσα για τον Γιώργο Κιμούλη και για το αν εκείνος επικοινώνησε μαζί της μετά τις δηλώσεις της, ανέφερε: «Όχι. Δεν περίμενα να επικοινωνήσει. Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη που μπορείς να καταλάβεις ότι βγαίνει από ειλικρινή μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο μοτίβο σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη».

Τέλος, η Ζέτα Δούκα είχε αναφέρει πως με τη Σοφία Μπεκατώρου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους άτυπα «για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο δικαιοσύνης και εκπαίδευσης».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα