Ζέτα Δούκα: Ο Κιμούλης δεν επικοινώνησε μαζί μου – Θα ήθελα μια συγνώμη

Ζέτα Δούκα
© Instagram

Η Ζέτα Δούκα μίλησε για την περίοδο που βίωσε μετά την εξομολόγησή της ότι υπέστη ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Το Πρωινό».

«Χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία»

Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Από τη μία χαίρομαι αφάνταστα για την πρόοδο που έχει κάνει η ελληνική κοινωνία να αλλάξει σελίδα και ο φόβος να περάσει στην αντίπερα όχθη, να μη φοβούνται τα θύματα αλλά αυτοί που έχουν διαπράξει τις πράξεις που πρέπει να διώκονται ποινικά. Από την άλλη, στενοχωριέμαι τόσο πολύ γιατί ξέρω ότι χρειάζεται μια διαδρομή πολύ βαριά σε επίπεδο ψυχολογίας».

«Πέρασα κορονοϊό πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα»

Επιπλέον, η Ζέτα Δούκα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως πέρασε και κορονοϊό εξαιτίας της κακής κατάστασης στην οποία βρισκόταν εκείνην την περίοδο. «Όταν έγινε η δική μου αποκάλυψη, τον πρώτο καιρό ήμουν σαν θηρίο στο κλουβί. Συναισθηματικά, με εξουθένωσε, γι’ αυτό και πέρασα και κορονοϊό. Πέρασα κορονοϊό πολύ δύσκολα μέσα στον Φεβρουάριο, με τρομερά συμπτώματα» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ζέτα Δούκα
© Instagram

Τι έλεγε στην κόρη της για τον Γ. Κιμούλη;

Αμέσως μετά, η Ζέτα Δούκα είπε τι έλεγε στην κόρη της που τη ρωτούσε για τον ηθοποιό. «Με ρωτούσε η κόρη μου “τι είναι αυτό το όνομα που λες συνέχεια” και λέω “αγάπη μου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει κάνει κακά πράγματα και σε μένα και σε άλλους ανθρώπους”».

«Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη»

«Μετά από αυτά που έγιναν, ο Γιώργος Κιμούλης επικοινώνησε μαζί σου;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Ζέτα Δούκα απάντησε: «Όχι. Δεν περίμενα να επικοινωνήσει. Θα ήθελα από όλους να ακουστεί μια συγγνώμη. Μια συγγνώμη που μπορείς να καταλάβεις ότι βγαίνει από ειλικρινή μεταμέλεια, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Οι άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν σε πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο μοτίβο σε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ξέρω αν υπάρχει συνείδηση για να ζητήσουν συγγνώμη».

Δούκα Ζέτα
© Instagram

«Έχουμε αποφασίσει με τη Σοφία Μπεκατώρου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας»

Τέλος, η Ζέτα Δούκα τόνισε: «Έχουμε αποφασίσει με τη Σοφία Μπεκατώρου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας άτυπα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε επίπεδο δικαιοσύνης και εκπαίδευσης».

Δείτε όσα είπε η Ζέτα Δούκα:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα