Covid-19: Στο κλαμπ των εμβολιασμένων και η Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ Μίντλετον
© Instagram

Και επίσημα στο κλαμπ των εμβολιασμένων κατά της νόσου Covid-19 εντάσσεται και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, η οποία έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου χθες στο Μουσείο Επιστήμης στο Λονδίνο. 

Κέιτ Μίντλετον
© Instagram

Η Κέιτ Μίντλετον μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί την είδηση του εμβολιασμού της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού αναρτήθηκε στιγμιότυπο από το γεγονός στο Instagram. 

Στην ανάρτηση αυτή έγραψε: «Χθες, έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid-19 στο Μουσείο Επιστήμης του Λονδίνου. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους όσους αποτελούν κομμάτι αυτής της διαδικασίας - Ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε».

Κέιτ Μιντλετον
© Instagram

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, σύζυγος της Κέιτ Μίντλετον, έκανε και εκείνος την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, και είχε κάνει γνωστή την είδηση ο ίδιος με ανάρτηση του στο Twitter. Ο ίδιος είχε γράψει τότε στην ανάρτηση του: «Την Τρίτη έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της Covid-19 . Ευχαριστώ όλους όσοι εργάζονται για το σκοπό αυτό, για όλα όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε».

ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμβολιάστηκε
© Twitter

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε νοσήσει από κορονοϊό τον Απρίλιο, και μάλιστα σοβαρά. Ο ίδιος είχε νοσήσει λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, ωστόσο είχε επιλέξει να το κρατήσει κρυφό προκειμένου να μην προκαλέσει αναστάτωση στον βρετανικό λαό, πως ανέφερε στο Reuters ανώνυμη πηγή από το παλάτι του Κένσιγκτον.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα