Μήτογλου: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του! (pic)

Στο στόχαστρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και φαίνεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες καλαθοσφαιριστές και το μέλλον του ανήκει. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος, έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Μία εξ’ αυτών φαίνεται ότι είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, όπως αποκαλύπτει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ρόι Κοέν.

O 25χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο είναι δεδομένο πως το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Κάτι, που δεν θα είναι απλή υπόθεση, αφού ο διεθνής άσος κάνει μία αρκετά καλή σεζόν, έχοντας 9 πόντους και 5,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και σίγουρα πολλές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτησή του.