ΣΤΟΙΧΗΜΑ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Super League, 12/5/’21

ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Οι επιτυχημένες αποδόσεις ήταν 1,85 και 2,00 αντίστοιχα  για τα παιχνίδια: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ 1-2 (g/g και under 5,5 η πρότασή μας) και Νάπολι – Ουντινέζε 5-1 (1 και over 2,5 η πρότ.). Αντίθετα στον αγώνα Λεβάντε – Μπαρτσελόνα 3-3 (2 και under 4,5) «αστοχήσαμε» αφού η Μπαρτσελόνα βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ (0-2, 2-3) και ισοφαρίστηκε ισάριθμα.

Οι σημερινές προτάσεις 12/5/21 είναι για την Super League:

Άρης – Παναθηναϊκός (19:30)

Ο Άρης μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0, διεύρυνε το αρνητικό του σερί στις 4 αγωνιστικές, χάνοντας την δεύτερη θέση όχι όμως και το ευρωπαϊκό εισιτήριο το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι πλέον εκτός τετράδας, δεν του έχει μείνει κάποιος άλλος ιδιαίτερος στόχος, ενώ παρελθόν για την ομάδα αποτελεί και ο Μπόλονι. Η πρόταση είναι 1 και under 4,5 με απόδοση 2,00. 

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (19:30)

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι αξιόμαχος και ανταγωνιστικός παρά το γεγονός ότι δεν κυνηγάει κάτι. Στα αρνητικά το γεγονός ότι συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές δίχως νίκη. Από την άλλη η ΑΕΚ, μετά την νίκη της επί του Παναθηναϊκού με 1-0, κρατήθηκε στην τετράδα και έχει εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι κράτησε για πρώτη φορά ανέπαφη την εστία της μετά από 10 ματς. Η πρόταση είναι Χ2 και under 3,5 με απόδοση 1,75.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (19:30)

Οι σημερινοί αντίπαλοι έχουν καλύψει τους στόχους τους στο πρωτάθλημα και το μυαλό τους θα βρίσκεται στις 22 του μήνα όπου θα αναμετρηθούν ξανά για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα έκανε εκτεταμένα ροτέισον και ξεκούρασε παίκτες. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του αφού έμεινε αήττητος για όγδοο παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ κλείδωσε τη δεύτερη θέση και πήγε στο +5 από τον Άρη. Ο Γκαρσία έχει την ευκαιρία να δώσει ανάσες σε παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στον τελικό του Κυπέλλου. Το Χ είναι ένα εναλλακτικό, πιθανό και καλοπληρωμένο σημείο (απόδοση 3,5). Η πρότασή μας είναι 1Χ και under 2,5 με απόδοση 2,25.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα