Άγριο κράξιμο του Μουτσινά για το Big Brother (vid)

Ο Νίκος Μουτσινάς τα λέει έξω από τα δόντια και δεν διστάζει να σχολιάσει αρνητικά, ακόμα και το Big Brother που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο ο ίδιος συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για τον παρουσιαστή και το «Καλό μεσημεράκι», αφού είχε άπειρο υλικό για να δείξει και να σχολιάσει.

Το Big Brother έχει συγκεντρώσει πολλά αρνητικά σχόλια τόσο για τους παίκτες όσο και για το επίπεδό τους. Σε αυτά τα αρνητικά σχόλια έρχονται να προστεθούν και αυτά του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος δεν έκανε τα στραβά μάτια επειδή προβάλλεται στο κανάλι που ο ίδιος βρίσκεται.

«Τι ωραία τηλεόραση! Να πούμε και για το κανάλι μας κατιτίς, μη λέμε για τα άλλα. Να πούμε ένα μπράβο στον ΣΚΑΪ, μπράβο! Μη νομίζεις κι αυτό είναι απόφαση. Πώς είναι ότι μαζεύω λεφτά για να πάρω ένα σπίτι και τελικά αυτό βγαίνει όλο σάπιο από κάτω; Το πάθαμε εδώ. Δεν πειράζει όμως, το πήραν τώρα το σπίτι, αυτό είναι το σπίτι, βάλανε μέσα και τα παιδιά αυτά», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και συνέχισε: «Ωραίες προσωπικότητες!»

Δείτε όλα όσα είπε στο video παρακάτω: