Γιώργος Τσαλίκης: Εκτός Big Brother ο τραγουδιστής

Γιώργος Τσαλίκης
Πηγή: Instagram

Ήρθε το οριστικό τέλος σε μια συνεργασία που δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει. Ο ερμηνευτής Γιώργος Τσαλίκης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του OPEN, δεν θα παρουσιάσει το Big Brother 2. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεργασία έληξε, καθώς το κανάλι του Φαλήρου θεώρησε πως δεν τηρήθηκε η απαραίτητη εχεμύθεια από τον τραγουδιστή, σχετικά με το project. 

Θυμίζουμε ότι επιστρέφοντας ο Γιώργος Τσαλίκης από την περιοδεία που έκανε στην Αυστραλία πριν από λίγες ημέρες, αποκάλυψε στις κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ότι θα είναι εκείνος ο νέος παρουσιαστής του Big Brother και ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Έχω υπογράψει παραπάνω από δύο μήνες. Θα είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother και το συμβόλαιο είναι για ένα συν ένα χρόνο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο σταθμός αποφάσισε να μην προχωρήσει τελικά, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά.

Η απάντηση του τραγουδιστή στο Instagram:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα