Πορφύρης - Παπαπαύλου: Όταν το Big Brother συνάντησε το Masterchef

Πορφύρης Παπαπαύλου

Ο γνωστός σεφ του «Masterchef» Γιώργος Πορφύρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του άλλοτε διαγωνιζόμενου στο «Big Brother» Νικόλα Παπαπαύλου στο «High TV». Οι δυο τους που είναι και καλοί φίλοι μίλησαν για τα τηλεπαιχνίδια και τις διαφορές του τηλεοπτικού σεφ από τον σεφ. 

Ο Γιώργος Πορφύρης δήλωσε ότι ήταν πολύ ντροπαλός και σε αυτό του το «ελάττωμα» δεν βοήθησε το ότι δούλευε στις κουζίνες, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «δεν είναι εύκολος χώρος να κοινωνικοποιηθείς». Μία άλλη δουλειά που έχει κάνει ο γνωστός σεφ είναι σε μπαρ, όπου και ερχόταν σε στενή επαφή με τον κόσμο. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Ο Νικόλας Παπαπαύλου έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Big Brother», όπου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να δείξει την έντονη προσωπικότητά του.

Μπορεί να αποχώρησε νωρίς από το reality του ΣΚΑΙ και να ένιωσε αδικημένος για την χρονική περίοδο που έμεινε, όπως είχε δηλώσει παλιότερα στο «News2u», αλλά ήταν ευγνώμων για εκείνους που τον επέλεξαν και για όσους τον στήριξαν κατά την διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». Πλέον παρουσιάζει την εκπομπή High on the road στο HIGH TV. 

Γιώργος Πορφύρης έγινε γνωστός μέσα από το «MasterChef 1». Ήταν το 2017, όταν θέλησε να δείξει το ταλέντο του στην μαγειρική και να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ο επόμενος «MasterChef» της Ελλάδας. Είχε μια πολύ καλή πορεία στο reality μαγειρικής του Star, καθώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό.

Μπορεί να μην αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, αλλά «εξαργύρωσε» και με το παραπάνω τη συμμετοχή του, καθώς μετά το τέλος του «MasterChef» δέχτηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις, ενώ έχει μαγειρέψει σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα