My Style Rocks: 60 χρονών και αγαπάει το χορό και το μποξ (pics)

Δύο νέες παίκτριες αναμένεται να εισχωρήσουν στο δυναμικό του reality μόδας «My style Rocks», δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στο πλατό.

Η μία παίκτρια είναι η 60χρονη Άρτεμις Καραβουσιάνη, η οποία ζει τα τελευταία 17 χρόνια στην Αθήνα και εργαζόταν ως αεροσυνοδός.

Παρά την ηλικία της, η νέα διαγωνιζόμενη δεν εφησυχάζεται και ασχολείται με αρκετά ενδιαφέροντα, όπως ο χορός και το μποξ.

Στα 60 της αισθάνεται καλύτερα από ποτέ ενώ όπως λέει η μόδα είναι ένα… «μικρόβιο» που υπάρχει μέσα της από τότε που ήταν μικρή και το στιλ που την χαρακτηρίζει είναι το mix and match.

Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει. Θέλει να πει σε όλες τις γυναίκες της ηλικίας της πως όταν μεγαλώνουν, δεν γίνονται ξαφνικά αόρατες. «Η μόδα δεν έχει ηλικία και κάθε μέρα πρέπει να αισθανόμαστε όμορφες» λέει χαρακτηριστικά. Ο στόχος της είναι να δώσει δύναμη στις ώριμες κυρίες και να τους προτείνει έξυπνες και στιλάτες ιδέες για το καθημερινό τους look.

Η 60χρονη γυναίκα εκτός από μαθήματα στιλ, με την εμφάνισή της στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ αναμένεται να εμψυχώσει όλες τις γυναίκες της ηλικίας της πως αξίζει να κυνηγήσουν το όνειρό τους ανεξάρτητα με το πόσο χρονών είναι.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM