Η Μελέτη απαντά για την κόντρα της με τον Μάνεση (vid)

H Ελεονώρα Μελέτη μιλά για τη σχέση της με το Νίκο Μάνεση και την «κόντρα» που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη συνεργασία τους και την εκπομπή, «Ώρα για Μελέτη».

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη για τη συνεργασία της με το Νίκο Μάνεση και το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την εκπομπή, «Ώρα για Μελέτη».

«Κάποια στιγμή θα τα πούμε όλα»

«Επειδή είμαστε γενικώς όλοι λίγο μπερδεμένοι, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα τα πούμε όλα. Αλλά ίσως αυτή η στιγμή να μην είναι τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Και η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε: «Κάποια είναι και απαντημένα… Δηλαδή το ότι αυτοπροτάθηκα. Θα το ακούνε και κορίτσια που μπορεί να θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα λένε, “α θα πηγαίνουμε και θα λέμε στα κανάλια να κάνουμε εκπομπές»! Έλα καλέ τώρα».

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση»

Η παρουσιάστρια τόνισε πως «η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δύο, συζητήσαμε επειδή ξέρανε και εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ζώνες παραπάνω από μία, συζητήσαμε και ποιες θα ήταν ίσως οι πιο ευνοϊκές».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Έγινα συζητήσεις που τις ξέρετε».

«Προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη»

«Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθές, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη, έξω από μένα, το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή έρχομαι και κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM