Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην tv - Δείτε που (pic)

Επιστροφή στην tv για την Πόπη Τσαπανίδου μετά από καιρό! Που αναμένεται να τη δούμε;

Η Πόπη Τσαπανίδου επιστρέφει στην tv και μάλιστα θα είναι ενταγμένη σε μια δυνατή ομάδα δημοσιογράφων, σχολιάζοντας τις εξελίξεις της καθημερινότητας.

Η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο πλατό μαζί με το Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, δεν θα είναι μόνη της. Στην ομάδα δημοσιογράφων που θα σχολιάζουν την επικαιρότητα θα βρίσκοντας επίσης οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, και Πάνος Αμυράς.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης.

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας. ANT1NEWS: Μπαίνουμε στο κέντρο της είδησης, μένουμε ενημερωμένοι!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM