Big Brother: Η Άννα Μαρία αποκάλυψε τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο

Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη αποκαλύπτει τα σχέδια της για το μέλλον – Τι θα κάνει με το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το reality;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες μέρες η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, έπειτα από την μεγάλη της νίκη στον τελικό του Big Brother.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη»

 

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε  στο «Secret» των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη, και αποκάλυψε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της, καθώς και για το πως σκοπεύει να εκμεταλλευτεί τις 100.000 ευρώ που κέρδισε.

Η ίδια, αρχικά σημείωσε: «Νιώθω πολύ ευλογημένη, γιατί ο κόσμος με κατανόησε και γι’ αυτό με δικαίωσε με πολλές πράξεις αγάπης. Πάντα ο άνθρωπος πιστεύει αυτό που θέλει. Το πίστευα επειδή το ήθελα και, όταν έγινε, δεν το πίστευα».

«Αυτό το έπαθλο αγάπης θέλω να το μοιραστώ με τους συνανθρώπους μας»

Image removed.

Και συνέχισε αναφέροντας τα σχέδια της για το μέλλον και το πως έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε. Η ίδια τόνισε: «Είναι ένα ποσό το οποίο δεν το είχα δει ποτέ ως χρηματικό έπαθλο, γι’ αυτό, άλλωστε, το έχω ονομάσει έπαθλο αγάπης. Αυτό το έπαθλο αγάπης θέλω να το μοιραστώ με τους συνανθρώπους μας».

Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, δεν δίστασε να αναφερθεί και στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Παράλληλα, αποκάλυψε αν της έχει γίνει κάποια πρόταση να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, και αν ναι, τι θα έκανε.

«Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα»

«Θα έλεγα ναι δίχως δεύτερη σκέψη. Η πολιτική ασχολείται με τα κοινά, με τον άνθρωπο – αυτό που κάνω όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα. Και όχι μόνο – και υπουργός. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου», είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων και κλήσεων από παντού»

Image removed.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει και τον κόσμο που την ψήφισε και την ανέδειξε νικήτρια, γι' αυτό και είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που από την πρώτη μέρα με αγάπησε και συνεχίζει. Δεν σταματάει αυτή η αγάπη του. Τη ζω καθημερινά. Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων και κλήσεων από παντού. Όλους τους ανθρώπους που είναι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τους ανθρώπους που αγαπούν, εκτιμούν, στηρίζουν και σέβονται τον τόπο μας εντός και εκτός. Ακόμα και εκείνους που δεν γεννήθηκαν Έλληνες. Όλον τον κόσμο που αγαπάει την Ελλάδα μας και τον συνάνθρωπό του».

Image removed.

Και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στην Αμερική, στον Καναδά, στο Τορόντο, στη Βοστώνη, στη Μελβούρνη, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Κύπρο. Θέλω να πω “ευχαριστώ” σε όλη την Ελλάδα και στη γενέτειρά μου, την Κρήτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγνώστους, διότι με αγάπησαν γι’ αυτό που λέω: “Αγαπάτε αλλήλους”. Κλείνοντας, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα αμέτρητα fan pages και fan clubs».

«Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι»

Image removed.

Η ξανθιά δικηγόρος και νικήτρια του reality, επίσης, αναφέρθηκε και στην πανδημία του κορονοϊού, στέλνοντας το δικό της αισιόδοξο μήνυμά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Όσον αφορά τον κορονοϊό, θέλω ο κόσμος να πιστέψει στον Θεό και όλα θα πάνε καλά. Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι».

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM