«Αγγελική»: Ο Παύλος αποκαλύπτει την σχέση του με την Τζένη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην «Αγγελική» καθώς ο Παύλος αποκαλύπτει στην οικογένεια Αργυρού την παράνομη σχέση του με την Τζένη!

Όλα ανατρέπονται στην «Αγγελική», όταν ο Παύλος βλέπει τη Σοφία να απομακρύνεται λόγω της έλξης που νιώθει με το αφεντικό της, τον Αντρέα. Σε μία έκρηξη θυμού ο Παύλος πάει σε ένα οικογενειακό τραπέζι και αποκαλύπτει σε όλους την παράνομη σχέση του με την Τζένη.

Η αποκάλυψη του Παύλου για την σχέση του με την Τζένη φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Αργυρών. Η Τζένη έχει ξεσκεπαστεί και οι δικαιολογίες της δεν μπορούν πλέον να την καλύψουν.

Ο Στέφανος διώχνει την Τζένη

Ο Στέφανος την διώχνει από το σπίτι. Όταν τα νέα διαδίδονται, η Δανάη ζητάει απ’ την Αγγελική να είναι κοντά στον Στέφανο, γιατί μόνο αυτή μπορεί να τον βοηθήσει και να του σταθεί.

Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση που η Τζένη τους πρόδωσε για δεύτερη φορά. Η Τζένη γυρνάει σπίτι της όπου έρχεται σε μία τεράστια σύγκρουση με τον Παύλο γι’ αυτό που της έκανε.

Η Σοφία ξεμπροστιάζει τη Τζένη για την παράνομη σχέση με τον Παύλο

Ο Στέφανος μεθάει και καταλήγει στο σπίτι της Σοφίας όπου της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση του Παύλου και της Τζένης. Αυτό οδηγεί την Σοφία στο σπίτι της Τζένης για να την ξεμπροστιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM