MasterChef: Ο σωσίας του «Θείου Λεωνίδα» μιλά για το bullying που δέχτηκε ως παιδί

Ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου του MasterChef, Τεό Γκολτσίδης, μιλά για το bullying που δέχτηκε σε παιδική ηλικία –Τι αποκάλυψε ο νεαρός

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο σωσίας του «Θείου Λεωνίδα», ο οποίος αναφέρθηκε στην ομοιότητα του με τον διακεκριμένο chef και κριτή του MasterChef, και αποκάλυψε το αν έχει προσπαθήσει ποτέ να την εκμεταλλευτεί. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, ο Τεό Γκολτσίδης μίλησε για την σύντομη, αλλά απολαυστική πορεία του στο ριάλιτι μαγηρειρικής, ενώ αναφέρθηκε στις διάφορες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν αλλά και στο bullying που έχει βιώσει ως παιδί λόγω της καταγωγής του.

«Ποιος δεν θέλει να μπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να παραμείνει»

Πιο συγκεκριμένα, ο σωσίας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Τεό Γκολτσίδης τόνισε αρχικά: «Στεναχωρήθηκα που δεν θα μπω στο MasterChef. Ποιος δεν θέλει να μπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να παραμείνει».

«Θέλω να σου πω ότι μετά από κάποιο σημείο έφτασα να μιλάω καλύτερα ελληνικά και από αυτούς»

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν δύσκολα να αφομοιωθούμε στην Ελλάδα, τα οικονομικά ήταν δύσκολα. Είχα δεχτεί φυσικά ρατσισμό όταν ήμουν πολύ πολύ μικρός γιατί με λέγανε όλοι Ρώσο, Γεωργιανό, δεν ξέρω κι εγώ τι».

Και κατέληξε επισημαίνοντας: «Θέλω να σου πω ότι μετά από κάποιο σημείο έφτασα να μιλάω καλύτερα ελληνικά και από αυτούς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM