Μουτσινάς: «Η ιδανική σχέση είναι η σχέση που ρέει»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» και μίλησε για την ιδανική σχέση και τα επαγγελματικά του σχέδια

Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε απέναντι από τον Θοδωρή Μαραντίνη και αποκάλυψε τι είναι γι' αυτόν μια ιδανική σχέση και τι θέλει να κάνει στην τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε: 

«Με τα όρια τα πάω καλά… βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι το έχω σε όριο. Δεν μου αρέσει η τέχνη της οριοθέτησης. Πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά. Νομίζω ότι θέλω να πιστεύω πως η ιδανική σχέση είναι η σχέση η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια, ρε παιδί μου, το πιστεύω ότι υπάρχει. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δεν χρειάζεται να καταλάβεις πάντα τον άλλον. Θέλω να ρέει… Πιστεύω σε μια λέξη, “ρέει”».

Τα τηλεοπτικά του σχέδια

«Εγώ που δεν κάνω ένα θέατρο έναν χρόνο, είμαι εντάξει. Το πιο σημαντικό είναι που μπόρεσα να ηρεμήσω. Επίσης καταλάβαμε τι ωραία που είναι να έχεις ελεύθερο χρόνο και να αναπνέεις. Το “Καλό μεσημεράκι” ειλικρινά είναι η αγαπημένη μου. Και στο “Δέστε τους” μαγεία ήταν. Είναι σαν να φοράω τη στολή του δύτη. Είναι η βλακεία μου, έχω βρει ανθρώπους που μοιραζόμαστε τη βλακεία μου. Θα ήθελα να κάνω το "Saturday Night Live"… Αυτό θα ήταν το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα».

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM