«Αγγελική»: Ο Μιχάλης κυλάει ξανά στον αλκοολισμό και εξαφανίζεται

Σαρωτικές θα είναι οι εξελίξεις στην «Αγγελική», καθώς ο Μιχάλης θα κυλήσει πάλι στον αλκοολισμό και θα εξαφανιστεί

Μπορεί ο Μιχάλης να χώρισε οριστικά με την Αγγελική, ωστόσο δεν θα καταλήξει λόγω αυτού στον αλκοολισμό. Κάτι βαθύτερο θα ταρακουνήσει τον κόσμο του.

Ο Μιχάλης θα μάθει πως δεν είναι γιος του Θωμά, που τόσα χρόνια θεωρούσε πατέρα του, αλλά του Αργυρού. Ο ίδιος θα το μάθει σε ανύποπτη στιγμή, όταν θα ακούσει κατά λάθος τη μητέρα του να το εκμυστηρεύεται στην Όλγα. Πιθανολογείται πως ο πατέρας Αργυρός βίασε την Λένα πριν χρόνια και εκείνη έμεινε έγκυος στον Μιχάλη.

Στρέφεται στο ποτό

Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως στις φλέβες του κυλάει το ίδιο αίμα με αυτούς που σιχαίνεται. Έτσι κλείνεται στον εαυτό του, νιώθοντας απόγνωση και κυλώντας ξανά στον αλκοολισμό. Υπενθυμίζεται πως για χρόνια λόγω της εξαφάνισης της Μαργαρίτας, ο Μιχάλης αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ, το οποίο σταδιακά ξεπέρασε.

Παράλληλα, δεν μπορεί να διαχειριστεί πως η μητέρα του, του έκρυβε τόσα χρόνια ένα τόσο σοβαρό γεγονός για την ίδια του την ύπαρξη.

Η εξαφάνιση

Μη μπορώντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση ο Μιχάλης αποφασίζει να εξαφανιστεί από όλους και να κάτσει μόνος να σκεφτεί. Ο Θωμάς με την Λένα ανησυχούν, καθώς δεν δίνει σημεία ζωής ούτε σε αυτούς.

Μαίρη Μηνά Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Παρ΄όλα αυτά, ο ίδιος τηλεφωνεί στην Αγγελική και της αποκαλύπτει τον λόγο που εξαφανίστηκε. Η Αγγελική σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM