Η Μουτίδου, μετά τη Μενδώνη, τρολάρει τον Κούγια (video)

Η Σοφία Μουτίδου «ξαναχτυπά» με νέο βίντεο - Μιμείται τον Αλέξη Κούγια

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου ακόμη μία φορά παίρνει θέση για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο συνήγορος υπεράσπισής του Αλέξης Κούγιας.

Η ίδια, με το νέο της σατιρικό βίντεο και τον αιχμηρό της λόγο, μιμείται επιτυχημένα τον Αλέξη Κούγια και την… ξαφνική «ευθιξία» που παρουσιάζει όταν οι δημοσιογράφοι τού απευθύνουν ερωτήσεις για την υπόθεση, με τον ίδιο πολύ συχνά να αποχωρεί.

«Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», δηλώνει καυστικά ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρεται στις ομοφοβικές δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» που προκάλεσαν –δίκαια– οργή, διευκρινίζοντας ως Αλέξης Κούγιας τι εννοεί.

Κλείνοντας το βίντεο, η γνωστή ηθοποιός δηλώνει:

«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε, κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δεν γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις, τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί».

Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM