Survivor: Ποιοι θα κερδίσουν στο σημερινό αγώνισμα;

Ο σημερινός αγώνας του Survivor για την πρώτη ασυλία και η ήττα αναμένεται να φέρει θύελλα στο συμβούλιο του νησιού. Ποια ομάδα θα χάσει την αποψινή ασυλία και θα κληθεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση;

Στο επεισόδιο της Κυριακής (28/02) είδαμε την κόκκινη ομάδα να κερδίσει το αγώνισμα επάθλου και να απολαμβάνει έπαθλο που παραπέμπει στην Τσικνοπέμπτη, ενώ οι μπλε κατάφεραν να αναδειχθούν στο παιχνίδι των ερωτήσεων και να φάνε και αυτή δύο νοστιμότατα ιταλικά κανόλι.

Ωστόσο, και χθες δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα απρόοπτα. Σήμερα όμως, αναμένεται να κορυφωθεί αυτή η κρίση, καθώς η φθορά στη μπλε ομάδα αρχίζει να βγαίνει ακόμα πιο έντονα προς τα έξω, δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα ανάμεσα στα μέλη της.

Το κλίμα στους μπλε δεν πρόκειται να φτιάξει σε χρόνο dt όμως και οι ομάδα του Γιώργου Κοψιδά, έχοντας πλέον καλύτερη ψυχολογία, κυνηγά το 2 στα 2, θέλοντας να στείλει την αντίπαλη ομάδα στο συμβούλιο ξανά και ξανά. Τι θα γίνει αυτή την εβδομάδα;

Κόκκινοι ή μπλε;

Μετά τη χθεσινή νίκη των κόκκινων, τα spoilers για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας τους θέλουν ξανά νικητές, γεγονός που στέλνει τους την μπλε ομάδα στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στην ομάδα των μπλε αναμένεται να επικρατήσει «σφαγή». Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ποιος θα κατακτήσει την ατομική ασυλία, αλλά και ποιοι θα ψηφιστούν στο συμβούλιο, καθώς σύμφωνα με την υπάρχουσα λογική, αν ο Κρις Σταμούλης ή ο Αλέξης Παππάς χάσουν την ατομική ασυλία, ένας από τους δύο θα τεθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση από τους συμπαίχτες τους.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM