Στεφανίδου: Τρίτος χορηγός αποχωρεί από την εκπομπή της

Μετά τη εταιρεία υποδημάτων «Nak» και την εταιρεία καλλυντικών «Grigi Make U» και τρίτος χορηγός αποχωρεί από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε σχολιάσει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, δημιουργώντας «θύελλα» αντιδράσεων, έτσι και τρίτος χορηγός αποχώρησε από την εκπομπή της.

Η ίδια είχε δηλώσει συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο και τα λέει όλα. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης»

Η εταιρεία «Femme Fatale» ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και πως ο διαγωνισμός που έτρεχε δεν ακυρώνεται αλλά θα ολοκληρωθεί μέσω facebook και όχι από την παρουσιάστρια.

«Στα πλαίσια της διακοπής συνεργασίας με την κυρία Στεφανίδου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο Διαγωνισμός δεν ακυρώνεται καθώς δεν το θεωρούμε δίκαιο ως προς τους συμμετέχοντες και δεν θέλουμε να αποφύγουμε την αποστολή των Δωροεπιταγών. Η κλήρωση για τους νικητές θα γίνει από τα καταστήματα Femme Fatale!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM