«Rebelde Way»: Και επίσημα στο Netflix!

Το μοναδικό «Rebelde Way» επιστρέφει στο Netflix και εμείς νιώθουμε πιο μεγάλοι από ποτέ

Η αγαπημένη αργεντίνικη τηλενουβέλα «Rebelde Way» (ευρέως γνωστή στην Ελλάδα με τον τίτλο «Ανυπότακτες καρδιές») ήταν μια σειρά εθισμός. Μεσουράνησε στην ελληνική TV την εποχή 2005-2007, κατακτώντας τις νεανικές καρδιές όλων μας – ένδοξα χρόνια, όταν η ΕΡΤ ήταν must.

«Rebelde Way»; Excuse me... what?

Βέβαια, στο άκουσμα και μόνο, οι νεότεροι ψάχνουν να βρουν περί τίνος πρόκειται. Άλλοι πάλι κλείνουν ήδη ραντεβού για κάνα τσεκάπ, γιατί μόλις αντιλήφθηκαν ότι πλέον δεν είναι τζόβενα, όπως πίστευαν. Και κάπου εδώ ταυτίστηκα και εγώ λιγάκι. Και δεν το περίμενα! *Σνιφ σνιφ.

Ωραία χρόνια, βέβαια, τότε που άφηνα τα μαθήματα κιθάρας και έτρεχα να αγκαλιάσω την τηλεόραση για να μη χάσω καμιά ατάκα και φανώ άσχετη στο διάλειμμα... του δημοτικού!

Επιστρέφει στο Netflix

Όπως και να έχει, για να θυμούνται οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η δημοφιλής πλατφόρμα Netflix ανακοίνωσε και επίσημα την επιστροφή της σειράς. Και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε!

Οι λατρεμένοι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου Elite Way επιστρέφουν στη μικρή οθόνη και όλα μοιάζουν λιγάκι πιο μπλεγμένα από ποτέ στο μυαλό μας. Τι να απέγιναν η Μία Κολούτσι, ο Πάμπλο Μπουσταμάντε, η Μαρίζα Σπιρίτο και ο Μανουέλ Αγκίρε; (γιατί χώρισαν αυτά τα ζευγάρια και κατέστρεψαν τα όνειρά μας για αγνή και παντοτινή αγάπη. Αχ, δεν θα μάθουμε και ποτέ γιατί δε θα είναι στο καστ όπως αντιλαμβάνεστε). Τι να περιμένουμε να δούμε όμως στα νέα επεισόδια; Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι προσδοκίες ακόμη μεγαλύτερες!

Τα επικρατέστερα ονόματα για το remake

Είναι μια σειρά την οποία ακολουθούν αρκετά remakes ανά τον κόσμο, και αυτό που γνωρίζουμε so far είναι πως πρόκειται για remake του μεξικάνικου remake, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την επιστροφή του.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix, σε αυτό το νέο remake θα δούμε μια νέα γενιά μαθητών, η οποία ελπίζει να νικήσει τη «Μάχη των Συγκροτημάτων».

Για την ώρα, τα ονόματα που ακούγονται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι τα εξής: Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jeronimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene.

Rebelde is coming back!

In 2022, head back to Elite Way School as a new generation of students hope to win the Battle of the Bands. pic.twitter.com/UlBuKw1fyP

— Netflix (@netflix) March 1, 2021

Για να προλάβω τους δύσπιστους, ήταν μια σειρά που τα είχε όλα: φιλίες, έρωτες, ίντριγκες, τσακωμούς, εσωτερική αναζήτηση (ένα δάκρυ κύλησε) –και καθαρή έμπνευση για το σύγχρονο «Elite» του Neflix– κ.ο.κ.

Και ήρθε για να επαληθεύσει τη φήμη της αλλά και να ξανακερδίσει το κοινό. Να σημειωθεί πως αναμένεται να το δούμε το 2022 και ήδη ανυπομονούμε λίγο περισσότερο για τη νέα χρονιά... κι ας είναι Μάρτιος του 2021!

Οι πρωταγωνιστές του Rebelde Way

Και φυσικά, προτού σας αφήσω, να σας θυμίσω και τα τραγούδια. Ναι, ναι, εκείνα που όλοι ξέραμε απέξω και ανακατωτά. Για τα οποία ξέραμε και τις χορογραφίες – ή, ακόμη χειρότερα, κάναμε τις δικές μας!

Οι συναυλίες που ακολούθησαν από την μπάντα που είχαν στήσει οι πρωταγωνιστές της σειράς άφησαν ιστορία σε πολλές παιδικές ψυχούλες. Και νιώθαμε και εμείς super stars. Πολλοί δώσαμε τότε τις πρώτες μας συναυλίες στο μπάνιο με ένα σαμπουάν στο χέρι, να το εκτιμάτε αυτό.

 Νιώθετε και εσείς πολύ μεγάλοι ξαφνικά ή μόνο εγώ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM