Eurovision 2021: Η απάντηση της Τσαγκρινού στις αντιδράσεις για το «El Diablo»

Η ερμηνεύτρια του υποψήφιου τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, Έλενα Τσαγκρινού, απαντά στις αντιδράσεις που προκάλεσαν ο τίτλος και οι στίχοι του «El Diablo» – «Δεν με φοβίζει κάτι»

Η Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» για το τραγούδι της που φέρει τον τίτλο «El Diablo» και πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή διοργάνωση της Eurovision.

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει τη δική της απάντηση στη θύελλα αντιδράσεων που έχουν ξεσηκώσει ο τίτλος και οι στίχοι του τραγουδιού στην Κύπρο, όπου ακόμα και η Ιερά Σύνοδος ζητά την ακύρωση της συμμετοχής της.

«Ο σκηνοθέτης μας έχει επιμεληθεί το act της Κοντσίτα»

Αρχικά, η τραγουδίστρια είπε: «Αυτό που θα δείτε στη σκηνή θέλω να είναι από τις εμφανίσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου και προετοιμάζομαι γι' αυτό που ετοιμάζω. Ο σκηνοθέτης μας έχει επιμεληθεί το act της Κοντσίτα».

«Το τραγούδι ήρθε κατευθείαν στα αυτιά μου μέσω της εταιρείας μου»

Εν συνεχεία, αναφορικά με την κριτική που δέχτηκε για την απευθείας ανάθεση του τραγουδιού στην ίδια, δήλωσε: «Το τραγούδι ήρθε κατευθείαν στα αυτιά μου μέσω της εταιρείας μου, της Panik Records, οπότε δεν το γνωρίζω όλο αυτό και τι θα μπορούσε να είχε συμβεί διαφορετικά».

«Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν οι στίχοι ή ο τίτλος του τραγουδιού»

Αμέσως μετά, αναφερόμενη στις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι στίχοι του τραγουδιού, με χριστιανικές οργανώσεις της Κύπρου να ζητούν την ακύρωση της συμμετοχής της, η Έλενα Τσαγκρινού απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν οι στίχοι ή ο τίτλος του τραγουδιού. Εμείς κάνουμε τέχνη, μουσική, λέμε διάφορα στα τραγούδια μας. Δεν με φοβίζει κάτι».

«Ήταν πολύ δύσκολο, ήθελα τέσσερις μέρες ανάρρωση»

«Για να μάθω το χορευτικό, τα πόδια μου ήταν μοβ για δύο εβδομάδες. Χόρευα 16 ώρες. Στα γυρίσματα χτύπησα δύο φορές το κεφάλι μου. Σακατεύτηκα. Ήταν πολύ δύσκολο, ήθελα τέσσερις μέρες ανάρρωση», κατέληξε η ίδια αναφερόμενη στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ.

Δείτε τι απαντά η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού: Ακούστε ΕΔΩ το «El Diablo»ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM