Eurovision 2021 - Έλενα Τσαγκρινού: Το 12αρι του Netflix στη... φλογερή εμφάνιση της Κύπρου

Έλενα Τσαγκρινού στη Eurovision
Φωτογραφία: Twitter

Με την εκρηκτική και.. fuego εμφάνιση της, η ερμηνεύτρια Έλενα Τσαγκρινού εκπροσωπώντας την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision ενθουσίασε τους Ευρωπαίους και κέρδισε την πολυπόθητη θέση στον τελικό. 

Η τραγουδίστρια έλαμψε πάνω στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ με ένα φόρεμα, δια χειρός της Σίλιας Κριθαριώτη και μαζί με τις τέσσερις χορεύτριες, έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις χορευτικές τους ικανότητες. Ο καθρέπτης στο σκηνικό φωτίστηκε με τη φράση «Εl Diablo» και, στο τέλος του κομματιού τα μεγάλα χρυσά γράμματα πήραν φωτιά.

Η ανάρτηση του Netflix για την Έλενα Τσαγκρινού
Φωτογραφία: Facebook

Η ερμηνεύτρια έχει ανέβει πολύ υψηλά στα προγνωστικά, ενώ θετικές κριτικές έχει αποσπάσει από τους χρήστες του Twitter. Βέβαια, πέρα από τους φαν του διαγωνισμού, η Κύπρος απέσπασε ήδη το «πρώτο» 12αρι από την επίσημη σελίδα του Netflix στο Facebook. Αν μην τι άλλο αποτελεί μια καλή διαφήμιση για την Κύπρο, καθώς απέσπασε εκατοντάδες θετικά σχόλια και κοινοποιήσεις, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έψαξαν την Έλενα Τσαγκρινού.

Στον τελικό του διαγωνισμού πέρασαν: Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύπρος, Σουηδία, Βέλγιο και Ουκρανία που θα διεξαχθεί, το Σάββατο 22 Μαΐου, στο Ρότερνταμ. Η δική μας ελληνική συμμετοχή θα προβληθεί αύριο Πέμπτη, όπου η Στεφανία Λυμπερακάκη θα ερμηνεύσει το κομμάτι «Last Dance».

Δείτε την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα