«Αγγελική»: Η Τζένη απατά τον Παύλο με τον Σταυριανό

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην «Αγγελική», καθώς η Τζένη απατά τον Παύλο

Όπως φαίνεται θα υπάρξουν έντονες ανατροπές στην «Αγγελική», καθώς η Τζένη απατά τον Παύλο με τον Σταυριανό!

Μπορεί ο Παύλος να διέλυσε τον γάμο του με τη Σοφία, η οποία δεν άντεξε να βρίσκεται σε σχέση με έναν άνθρωπο που χάνει τον έλεγχο και συμπεριφέρεται απαίσια σε ανθρώπους που υποτίθεται πως αγαπά. Επιπλέον, η επίθεση τόσο στην ίδια όσο και στην αδελφή της Ιωάννα, ήταν αυτή που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Ο Παύλος μπορεί να είναι πλέον με την Τζένη, αλλά ο χαρακτήρας του παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος. Έτσι συνεχίζει να είναι άπιστος, αυτή τη φορά απατώντας την ίδια την Τζένη. Ωστόσο, η Τζένη δεν το αφήνει να περάσει έτσι και τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.

Έτσι βρίσκεται με τον Σταυριανό σε δωμάτιο ξενοδοχείου και απατά τον Παύλο. Το γεγονός αυτό δεν μένει κρυφό από τον Παύλο, ο οποίος ξεκαθαρίζει στην Τζένη πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Η Τζένη δε σταματά εκεί, καθώς πείθει τον Σταυριανό να σπάσει το συμβόλαιο συνεργασίας των Αργυρών με τον βρετανικό ιππόδρομο. Μετά την είδηση για το σπάσιμο του συμβολαίου, ο Στέφανος και η Αθηνά πάνε από το γραφείο του Σταυριανού για να δούνε τι θα κάνουνε.

Η Αθηνά προσεγγίζει τη Τζένη και την ρωτάει τι ζητάει ως αντάλλαγμα για να τους βοηθήσει να βγουν απ’ την οικονομική καταστροφή και καταλήγει να προτείνει στον Στέφανο να προσλάβουν τη Τζένη στην εταιρεία για να αναλάβει τη διαπραγμάτευση με τον Σταυριανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM