Γιώργος Παπαγεωργίου: Τι δήλωσε ο ηθοποιός για τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη

Οι λόγοι που δεν ήθελε ο νεαρός ηθοποιός να συνδέεται το όνομά του με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και μίλησε για τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού αλλά και για τη σχέση του με την πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες», Δανάη Μιχαλάκη.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας για τη μητέρα του δήλωσε: «Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, αλλά και από το σχολείο ακόμα, είχα αναπτύξει ένα κόμπλεξ με αυτό και ήθελα να μη συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου και απέφευγα να συνεργάζομαι μαζί της. Στην αρχή καταλάβαινε ότι δεν είχε νόημα να μη δοκιμάσω με τις δικές μου δυνάμεις. Ήταν διακριτική. Μετά από δέκα χρόνια και όταν έφτιαξα και την μπάντα μου. Στη δεύτερη παράσταση που ήμουν σκηνοθέτης, τον "Αρίστο", ένιωσα την ανάγκη να δουλέψω με τη μάνα μου. Δουλέψαμε μαζί και ήταν πολύ ωραία».

Για τη γνωστή σε όλους μας... άγρια μελισσούλα «Δρόσω», με την οποία διατηρεί σχέση ο Γιώργος Παπαγεωργίου, δήλωσε πως δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε ημερομηνία γάμου, καθώς ο κορονοϊός επηρεάζει τα σχέδιά τους. «Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Ανάλογα με τα μέτρα, θα δούμε για τους καλεσμένους. Θέλουμε να καλέσουμε τους φίλους μας στον γάμο» κατέληξε.

Ο ηθοποιός αυτή την τηλεοπτική σεζόν εμφανίζεται στην πετυχημένη σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM