Φαίη Σκορδά: Συγκλονισμένη από τον θάνατο της Μαρίας Μάτσα

Το δικό της αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε η Φαίη Σκορδά για την απώλεια της εικονολήπτριας Μαρίας Μάτσα

Μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής της, η Φαίη Σκορδά, φανερά καταβεβλημένη από τον τραγικό χαμό της Μαρίας Μάτσα, αποκάλυψε το παρασκήνιο της δικής τους γνωριμίας αλλά και πτυχές της συνεργασίας τους.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε:

«Είμαστε εδώ για να σας ψυχαγωγούμε, είμαστε πάντα μια παρέα, δεν είναι όλες οι μέρες εύκολες, αλλά σαφώς η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να είμαστε συνεπείς. Κι ανθρώπινα στον καθένα έρχονται διαφορετικές μνήμες, διαφορετικές εικόνες. Πριν από μερικά χρόνια είχα χάσει τη γιαγιά μου, είχα επιλέξει να μην το μοιραστώ, έκανα κανονικά την εκπομπή και μετά πήρα το αεροπλάνο και πήγα στο Κιλκίς.

Οφείλω όμως τώρα, περισσότερο για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλατό και είχαμε συνεργαστεί με αυτό το κορίτσι, με τη Μαιρούλα μας, να πούμε το δικό μας "αντίο", χωρίς να θέλουμε να σας στεναχωρήσουμε παραπάνω. Για μια συνάδελφο, για μια φίλη, ικανή, γλυκιά, και δεν είναι αυτά λόγια που τα λες όταν φεύγει κάποιος με τέτοιον τρόπο από τη ζωή, γιατί έχασε τη ζωή της σε τροχαίο σήμερα το πρωί, καθώς ερχόταν στη δουλειά της, αλλά γιατί αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας άγγελος.

Πριν από λίγες ημέρες, συζητούσαμε ζωντανά στην εκπομπή για ένα αδέσποτο που βρήκε και κράτησε, και μας έλεγε η Μαιρούλα πόσο γλυκό ζωάκι ήταν. Μια γυναίκα η οποία ήταν πάντα με το χαμόγελο. Ήταν η κάμερά μου και στο Mega και στον ANT1… Υπάρχει από το πρωί μια αμηχανία, μια μεγάλη στεναχώρια, κανείς δεν το πίστευε το πρωί, ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ο πόνος βέβαια αφορά την οικογένειά της. Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας. Να τη θυμόμαστε όλοι, δύναμη και κουράγιο. Αυτό είναι ένα μάθημα για να σκεφτόμαστε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM