Αννίτα Πάνια σε Λιάγκα: Ρε φίλε, τα βαριέμαι τώρα αυτά που ρωτάς

Αννίτα Πάνια
Πηγή: Youtube

Μια σπάνια συνέντευξη στο «Πρωινό» των Φαίη Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα παραχώρησε η Αννίτα Πάνια. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον κορονοϊό και στο πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει παλαιότερα με τη μικροβιοφοβία της, στη «μαυρίλα» που νιώθει ως άνθρωπος, στον γιο της και στον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια, γνωστή για το αυτοσαρκαστικό χιούμορ της, αιφνιδίασε τους οικοδεσπότες σχεδόν αμέσως, λέγοντάς τους πως... δεν θα πήγαινε στην εκπομπή αν την έπαιρναν τηλέφωνο οι ίδιοι!

Συγκεκριμένα, η Αννίτα Πάνια μίλησε για την απόφασή της να εμφανιστεί στην εκπομπή, αναφέροντας πως το έκανε επειδή της το ζήτησε ένας άνθρωπος που εκτιμά. «Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, που είναι η Χρύσα Ζορκάδη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά τής απάντησε πως είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με την παρουσιάστρια να της δηλώνει ευθέως: «Αν με έπαιρνες εσύ τηλέφωνο, δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή, για να είμαι ειλικρινής. Ούτε αν με έπαιρνε ο Γιώργος. Σας το λέω γιατί είστε παιδιά ακομπλεξάριστα».

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιάγκας, σε μια προσπάθειά του να ξεκινήσει από κάπου τη συνέντευξη, ρώτησε την Αννίτα Πάνια πώς επέλεξε να ασχοληθεί με την τηλεόραση μετά τις σπουδές στη Γαλλική Φιλολογία. «Ρε φίλε, τα βαριέμαι τώρα αυτά, πώς μπήκα και γιατί μπήκα... Ήμουν ένα περίεργο πλάσμα και μπήκα στην τηλεόραση» απάντησε εκείνη και άφησε άφωνους τους οικοδεσπότες.

«Αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, όχι γάμος»

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε δεύτερο γάμο, η Αννίτα Πάνια απάντησε με κάθε ειλικρίνεια, φέρνοντας ταυτόχρονα σε αμηχανία τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Άλλο γάμο δεν θα έκανα με τίποτα. Κι αυτό που έκανα ήταν χαβαλές, δεν ήταν γάμος, ήταν πάρτι. Δεν πιστεύω στον γάμο. Ο γάμος εσένα σε κράτησε με τον Γιώργο; Αν σας κρατούσε ο γάμος, είναι θλιβερό. Για να μπορείτε να είστε φιλαράκια, να δουλεύετε μαζί, σημαίνει ότι έχετε αγάπη μεταξύ σας. Έτσι δεν είναι ή σιχαίνεστε ο ένας τον άλλον και το κάνετε για τη δουλειά;».

Όσο για τις ερωτήσεις που δέχτηκε για τον Νίκο Καρβέλα, απάντησε: «Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα πλάσμα το οποίο θαυμάζω, άρα μπορώ να λέω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του που μεγαλώνει με την ηλικία του και γίνεται θαυμαστό, τη στάση ζωής του, για το ταλέντο του. Βέβαια, την ίδια στιγμή, υπάρχουν και φορές που νομίζω ότι είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Με την έννοια ότι δεν μπορείς να το ξεπεράσεις και κάποια στιγμή σε εκνευρίζει. Δεν έχω χωρίσει με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συνεχίζω να αγαπιέμαι και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω καν χωρίσει με ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Χωρίζω σημαίνει παύω να γουστάρω έναν άνθρωπο. Όταν έχω σχέση, δεσμούς με έναν άνθρωπο, δεν χωρίζω, όποιος και αν είναι αυτός».