Survivor - Spoiler: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης

Νίκος Μπάρτζης Survivor
© Instagram

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor και όπως φαίνεται τον δρόμο της εξόδου θα ακολουθήσει και ο Νίκος Μπάρτζης.

Σε μια συγκινητική και συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το reality επιβίωσης, γιατί νιώθει πως χάνει το μυαλό και τον εαυτό του, ενώ ό,τι σκέφτεται πλέον σχετίζεται με το Survivor.

«After the announcement that the game will continue for an extra month James decides to leave the game voluntarily I couldn’t be more proud to be your brother See you soon». (=Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα), είχε γράψει ο αδερφός του Μάικ Καφετζής.

Παράλληλα, σε παρόμοια ανάρτηση στο Instagram είχε προχωρήσει και η αδερφή του, Έφη Καφετζή, η οποία έγραψε: «Αξιοπρέπεια VS παράταση παιχνιδιού 1-0».

Η αποχώρηση του Μπάρτζη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Survivor αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης, όπως αναφέρουν αναρτήσεις από κοντινά του άτομα στα κοινωνικά δίκτυα.

Πριν λίγη ώρα στην εκπομπή «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε συγκεκριμένα: «Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει… Θέλω να μου δώσετε τα ποστ και του αδερφού και του κολλητού του Νίκου Μπάρτζη…»

Σε μία από τις αναρτήσεις αναφέρεται: «Δεν ξέρω αν θα το έπαιρνες αν θα ήσουν στον τελικό ή όχι, το μόνο που ξέρω και είδα από σένα είναι να παίζεις για την ομάδα σου, να τα δίνεις όλα, να τραυματίζεσαι, να κρατάς την ίδια στάση από την αρχή ως το τέλος. Καλή επιστροφή Νικολάρα μου. Νικητής για όλους μας!»

Όπως φαίνεται μετά την αποχώρηση του «πρίγκιπα», αλλάζουν πλήρως τα δεδομένα του παιχνιδιού. 

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα