Τζέιμς Καφετζής - Survivor: Οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα» από το ριάλιτι επιβίωσης

Αποχωρεί ο Τζέιμς Καφετζής
Φωτογραφία: Twitter

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που κατηγορήθηκε από πολλούς για «στρατηγική» και ξεχώρισε η φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη και την youtuber Άννα Μαρία Βέλλη. 

Ο 24χρονος διοργανωτής boat party ή αλλιώς «πρίγκιπας», όπως τον είχαν βαφτίσει οι συμπαίκτες του λόγω της ομοιότητας του με τον  Δούκα του Σάσσεξ, Πρίγκιπα Χάρι, στο χθεσινό τελευταίο του επεισόδιο στο Survivor αν και επικαλέστηκε τον τραυματισμό στη μέση του, στην πραγματικότητα ο λόγος που ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του ήταν άλλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για το ριάλιτι επιβίωσης, η παραγωγή θέλει να παρατείνει το παιχνίδι κατά ένα μήνα, πράγμα που δεν έβρισκε σύμφωνο τον Τζέιμς με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. 

Τζέιμς Καφετζής
Φωτογραφία: Instagram

«After the announcement that the game will continue for an extra month James decides to leave the game voluntarily I couldn’t be more proud to be your brother See you soon». (=Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα), είχε γράψει ο αδερφός του Μάικ Καφετζής.

Σε παρόμοια ανάρτηση στο Instagram είχε προχωρήσει και η αδερφή του, Έφη Καφετζή, η οποία έγραψε: «Αξιοπρέπεια VS παράταση παιχνιδιού 1-0».

Η στιγμή που άλλαξαν μπλούζες

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για τη φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη, με τον οποίο λίγο πριν αποχωρήσει, αντάλλαξαν μπλούζες. «Τον αγαπάω είναι σαν αδελφός μου», είπε ο αγρότης. «Το έπαθλο το έχω κερδίσει, έχω γνωρίσει το Νίκο», απάντησε ο Τζέιμς.

Η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς για το Survivor
Η ανάρτηση του αδερφού του Τζέιμς για το Survivor
Η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς για το Survivor
Φωτογραφία: Instagram
Η ανάρτηση του αδερφού του Τζέιμς για το Survivor
Φωτογραφία: Instagram

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα