Survivor: Το μήνυμα της Amiyiami και η γοητευτική... πρώην του Τζέιμς

Survivor
Φωτογραφία: Instagram

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε μπόλικο φαγητό, σπόντες, «επιστροφές» και αποχώρηση από την μπλε ομάδα. Χθες οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας, όπου και θα είχαν τη δυνατότητα να δουν βίντεο από συγγενείς και φίλους τους, ενώ θα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν γνήσιο ελληνικό... πιτόγυρο.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας φαίνεται να βρήκαν το τελικό στόχο στο χθεσινό αγώνισμα, καταφέρνοντας να πάρουν την πολυπόθητη νίκη μετά από δύο σερί ήττες σε αγωνίσματα ασυλίας.

Maxine και Τζέιμς Καφετζής
Φωτογραφία: Youtube

Το μήνυμα της Maxine στον Τζέιμς

Πριν τον αγώνα, ο Τζέιμς προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με την πρώην σύντροφό του Maxine, δηλώνοντας: «Γιώργο έχω ένα έξτρα κίνητρο σήμερα επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine της Γερμανίδας, η οποίας γίνεται 93 αν θυμάμαι καλά και κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμη στο παιχνίδι οπότε δεν το είχα προμελετήσει και θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε για να μπορώ να ευχηθώ σε εκείνη και να περάσει τα χρόνια μου πολλά στην γιαγιά της. Με την Maxine θέλω να μιλήσω και να περάσει τις ευχές μου στην γιαγιά.

Είχε έρθει στην Ρόδο και γνωριστήκαμε εκεί στις διακοπές της και έμεινε για ένα 6μηνο. Μια πληροφορία - σοκ: είναι πρώην μου, πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά με πήρατε εδώ. Οπότε αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει θα το μάθουμε σήμερα αν κερδίσουμε».

Όταν, όμως, οι παίκτες είδαν τα βίντεο από τους φίλους τους στο έπαθλο επικοινωνίας, τότε ο Τζέιμς είδε μήνυμα από την Maxine. "Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα James. Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για σένα, για το πόσο μακριά έχεις φτάσει και αυτά που έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνε δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν δύο χρόνια. Ανυπομονώ να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω. Πολλή αγάπη", ήταν το μήνυμα της Maxine, με τους συμπαίκτες του Τζέιμς να φωνάζουν: "Τελικά είστε μαζί"!

Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης
Φωτογραφία: Youtube / SKAI

Το μήνυμα από την Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη «επέστρεψε» στο ριάλιτι επιβίωσης για τον Νίκο Μπάρτζη, στέλνοντάς του χθες μήνυμα. Χαρακτηριστικά η ίδια δήλωσε: «Περισσότερο από όλα μου έχουν λείψει οι καυγάδες μας και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο James. Παρόλα αυτά το επόμενο μας ραντεβού αργεί γιατί είναι στον τελικό του Survivor για αυτό κάθισε εκεί που κάθεσαι. Σε αγαπώ πολύ κι ο πρώτος λόγος είναι γιατί δεν γυρνάς κανένα μπιφτέκι, ο άλλος είναι επειδή είσαι ο πιο αυθεντικός κι ο τρίτος είναι… θα τον καταλάβεις όταν βγεις από το παιχνίδι».

Αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός 

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού. Ο ίδιος μεταξύ άλλων δήλωσε πως: «Στενοχωριέμαι που φεύγω. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει το χαρακτήρα μου και ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω και θα δω την οικογένεια μου και την κοπέλα μου που μου έχει λείψει τόσο πολύ. Θα περιμένω εδώ τους amigos και θα τους στηρίζω απέξω. Με αυτά που άκουσα θα συνεχίσει δύσκολα όχι μόνο η μπλε, αλλά και η κόκκινη ομάδα με αυτά τα δυο παιδιά που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω τους και ότι όλοι είναι εναντίον τους».

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα