Survivor - Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το reality

Survivor μπλε ομάδα
© Youtube

Οι τέσσερις παίκτες που έχουν βγει στον τάκο και κινδυνεύουν να αποχωρήσουν από το Survivor είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Από την κάλπη της Μπλε ομάδας βγήκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ από την κάλπη της Κόκκινης ο Τριαντάφυλλος. Παράλληλα, ο Παύλος Γαλακτερός που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία στους μπλε υπέδειξε τον Τζέιμς, ενώ αντίστοιχα ο Ηλίας Μπόγδανος υπέδειξε τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σημειώνεται πως ο Τριαντάφυλλος έχει σπάσει το ρεκόρ του Γιώργου Αγγελόπουλου αναφορικά με τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση, καθώς έχει βρεθεί στον τάκο εννέα φορές.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, η ομάδα που θα χάσει έναν παίκτη της θα είναι η Μπλε. Ο Κώστας Παπαδόπουλος γνωστός και ως ζαχαροπλάστης δεν θα καταφέρει να μαζέψει αρκετές θετικές ψήφους, ούτως ώστε να παραμείνει στο reality επιβίωσης. Το κοινό τον είχε κρατήσει σε προηγούμενη διαδικασία αποχώρησης, ωστόσο φαίνεται πως αυτή θα είναι η τελευταία μέρα για τον παίκτη της Μπλε ομάδας στο Survivor.

Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο

Έχοντας μπει στην περίοδο του Πάσχα, στο σημερινό έπαθλο επικοινωνίας θα δοθεί η δυνατότητα συνομιλίας των παικτών με συγγενικά τους πρόσωπα μέσω ηχητικών μηνυμάτων, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Μέσα από το trailer που έχει δοθεί στον αέρα, βλέπουμε ακόμη και τον Γιώργο Κόρομι να λυγίζει συναισθηματικά και να δακρύζει, ακούγοντας ποιο είναι το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να μιλήσουν με τις οικογένειές τους μετά από πέντε ολόκληρους μήνες. Παρ' όλα αυτά, μόνο μία ομάδα θα καταφέρει να βγει νικήτρια και αυτή θα είναι η κόκκινη ομάδα.

Έτσι, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης, η Καρολίνα Καλύβα, η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα καταφέρουν να έρθουν σε επικοινωνία με τις οικογένειές τους.

Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα