Νίκος Μπάρτζης - Survivor: Και επίσημα εκτός παιχνιδιού - Η ανάρτηση της Amiyiami

Νίκος Μπάρτζης
Φωτογραφία: Youtube

Επίσημα εκτός παιχνιδιού είναι ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος ανακοίνωσε χθες στους συμπαίκτες του πως αποχώρεί για λόγους υγείας. Όντας ιδιαίτερα συγκινημένος, ο Νίκος δήλωσε στους πρώην -πια- συμπαίκτες του, πως αποχωρει οικειοθελώς, καθώς έχει πρόβλημα με τα γόνατά του. Ο ίδιος τόνισε πως πάνω απ΄ όλα προέχει η υγεία του και δεν θα την διακινυνδύνευε για το έπαθλο. 

«Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως οι παίκτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Μπάρτζη και μεταξύ αυτών και η Μαριαλένα, η οποία εκτίμησε πολύ την κίνηση του Νίκου Μπάρτζη. Πλέον οι δύο αγαπημένοι παίκτες των τηλεθεατών, Νίκος και Τζέιμς είναι εκτός...

Η ανάρτηση της Άννας Μαρία Βέλλη
Φωτογραφία: Instagram

Η ανάρτηση της Amiyiami

Μετά την προβολή επεισοδίου, η Άννα Μαρία Βέλλη προχώρησε σε μία ανάρτηση για τον Νίκο Μπάρτζη, θέλοντας μάλιστα να τον αποκαταστήσει. «Κορίτσια ο φίλος μου ο Νίκος είναι ελεύθερος και γυρνάει Ελλάδα!! Νικόλα σβάρνα όλα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα