Survivor: Αλλάζουν ξανά οι δύο ομάδες - Τι θα αποφασίσει ο Νίκος Μπάρτζης

Νίκος Μπάρτζης
Φωτογραφία: Instagram

Ανακατεύεται ξανά η τράπουλα στο Survivor, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός καλεί έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου και ανακοινώνει στις δύο ομάδες, πως θα γίνουν κάποιες αλλαγές στις ήδη υπάρχουσες ομάδες.

«Γνωρίζετε καλά πως κάθε φορά που σας καλούμε σε έκτακτο συμβούλιο σημειώνονται αλλαγές. Το Survivor αλλάζει! Από εδώ και πέρα, η προσπάθειά σας γίνεται περισσότερο ατομική», λέει ο παρουσιαστής στους παίκτες που παρακολουθούν άφωνοι τις επικείμενες για εκείνους αλλαγές.

Παίκτες του Survivor
Φωτογραφία: Survivor

Ποιες θα είναι οι δύο νέες ομάδες

Στους κόκκινους θα είναι πλέον η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Σάκης Κατσούλης. Στην μπλε μεταφέρεται ο Τριαντάφυλλος μαζί με την Καρολίνα, ενώ παραμένουν ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ωστόσο, ερωτήματα υπάρχουν για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, o παίκτης έχει βγει από το νοσοκομείο και έχει μεταφερθεί σε ξενοδοχείο, σε διαφορετικό από εκείνο που βρίσκεται ο Τζέιμς, προκειμένου να μην τον επηρεάσει ψυχολογικά. Ο Ατζούν φέρεται να έφερε γιατρό από την Αμερική, προκειμένου να εξετάσει το πρόβλημα που έχει ο Νίκος Μπάρτζης στο γόνατο και το οποίο δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος στα αγωνίσματα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται, να δούμε τι τελικά θα αποφασίσει ο Νίκος, ο οποίος όμως μετά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του...

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα